Utskrift fra rbkweb.no

Ingen U21-landskamp for Sander Tangvik
Skrevet av Thomas Myren, 2. juni 2024, 22:36

Rosenborg-keeperen spiller ikke mot Danmark torsdag.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Som førstevalg på U21-landslaget var han naturligvis tatt ut til privatlandskampen på nøytral bane i Spania.

- Jeg har meldt forfall, for jeg må lege et kne. Jeg har spilt med vondt kne de siste kampene, så jeg må bli helt bra i det før høstsesongen starter, begrunner Tangvik til rbkweb.no.

Rett etter pause mot Fredrikstad måtte Jayden Nelson gi seg med skade. Det kunne se om ut som vingen sleit med låret etter et langt løp.

- Det kan jeg ikke uttale meg om. Jeg må sjekke det, sier Alfred Johansson.

Fra før er Tomas Nemcik, Markus Henriksen og Ole Sæter alle nettopp lårskadet. Det er håp om at alle tre kan være aktuelle mot Viking om fire uker.

- Ja, men jeg kan ikke "bunte i hop" alle. De har litt ulike prognoser på problemene som de har, men jeg er håpefull om at alle tre kan være med når vi starter opp igjen. Alle er kanskje ikke klare for 90 minutter mot Viking, men noen av dem i alle fall, vuderer Johansson.

Emil Frederiksen har mistet de siste kampene på grunn av lysketrøbbel. Det er ukjent hvorfor Adam Andersson ikke var med i troppen i dag, mens Jonathan Augustinsson fortsatt er i opptrening etter sin låroperasjon.

De fleste av Rosenborg-spillerne har nå ferie i to uker. Fysiske tester venter onsdag 19. juni. Første trening blir torsdag 20. juni. Landslagsspillerne får fri til 25. juni.

nyheter
forum