English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2024
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Strategi for spillerkjøp
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 113, 114, 115, 116  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gisp!
Legende


Joined: 04 Sep 2008
Posts: 10647

PostPosted: 16.07.2023 11:11    Post subject: Reply with quote

Det kreves ulike typer kompetanse for å lykkes med å finne, integrere og utvikle afrikanske spillere. Mange klubber lykkes stadig og/eller har lyktes med slikt. Rosenborg har kanskje aldri innsett at de trenger kompetansen eller klart å identifisere nøkkelfaktorer?

I tillegg har vi jo hatt en nepotismekultur ved ansettelse av sportsdirektører der kravspecen kan være skremmende lik denne:
1. Har spællt i Rosenborg.
2. Vi liker ham.
3. Han kan sikkert lære det som trengs.

Og da har vi endt opp med under- eller feilkompetente sportsdirektører som med Eliteseriens største pengesekk har kunnet handle inn veeeldig mange spillere på navn, score på VG-børsen og tilfeldige tips samt velsignelser fra trenere med varierende krav som i stor grad ikke passer med en hypotetisk levedyktig strategi over tid.
Dette går jo ikke lenger. Først og fremst fordi VG-børsen er nedlagt og pengesekken tømt, så nå må RBK skaffe seg en annen strategi.

Trønder som har sjekket hvordan klubber har jobbet med integrering:
Solberg, Per Asbjørn (2015): "Integrering av afrikanske spillere i norsk toppfotball", masteroppgave, NTNU.
Quote:
Analysen viser at kommunikasjon er avgjørende for integreringen av sportsmigranter, og for hvordan disse spillerne presterer. Gjennom å beherske språk får spilleren bedre betingelser både på og utenfor banen, og det påvirker også nesten alle andre aspekter ved livet. Det er derfor avgjørende at norske klubber legger til rette for språkkurs, og ellers stimulerer til språklig utvikling hos sine sportsmigranter.
Evnen til å kommunisere er også avgjørende for mulighetene for sosial støtte, et annet aspekt som beskrives som avgjørende for prestasjon blant sportsmigranter både av informantene og i den tidligere forskningen. Gjennom sosial støtte innad i laget vil spilleren kunne få en økt opplevelse av tilhørighet, og også sosial støtte utenfor idrettsarenaen kan være avgjørende for spillerens prestasjoner grunnet trivsel og tilhørighet.
De kulturelle forskjellene påvirker også spillerens sosiale relasjoner. Ved manglende kunnskap om kulturelle normer og samfunnsverdier vil spilleren ha vanskeligere for å inngå i disse relasjonene. Også innenfor idretten er forståelsen for, og evnen til å tilpasse seg en ny kultur, avgjørende for spillerens relasjoner, hvilket igjen har effekt på prestasjon.
Det er funnet at klubbene må ta stilling til en rekke utfordringer, i form av for eksempel boforhold, økonomi og utdanning, for å kunne integrere sportsmigranter på best mulig måte. Hvordan norske toppfotballklubber jobber med integrering er svært forskjellig fra klubb til klubb, og graden av prioritering varierer veldig. Gjennom en vellykket integrering har klubben økt sannsynlighet for å få utbytte av sin investering. Dette får man både i form av prestasjoner og i potensiell økonomisk avkastning, men dette krever at klubben prioriterer å benytte ressurser for å gjennomføre denne integreringen på best mulig måte, samt at klubben må være bevisst på hvilke tiltak som gjennomføres for at de afrikanske spillerne skal ha best mulig forutsetninger for å prestere.

_________________
"Det er viktig å gå på banen for å være best mulig sjøl. Men det er langt viktigere å gå på banen for å gjøre medspillerne gode."
Back to top
View user's profile Send private message
Neeskens
Veteran


Joined: 03 Aug 2019
Posts: 3504
Location: Trondheim

PostPosted: 16.07.2023 23:13    Post subject: Reply with quote

Det er flere rekeballer vi må prøve å selge ev gi bort så vi kan kjøpe og frigjøre penger til de rette spillerene.
Disse må ut:
Sam
Ingason
Aron!
Cornic
Isak
Aga

Dette må vi begynne med asap.
Vi bør ha min en ny i hvert ledd i 2024.
Forsvinner Sæter er det å håpe at Noah blomstrer.
_________________
Medløpere.
Back to top
View user's profile Send private message
Keenoir
Legende


Joined: 07 Jun 2005
Posts: 17355
Location: Stavanger

PostPosted: 17.07.2023 08:47    Post subject: Reply with quote

Det at stallen vår er i den tilstanden den er i forteller som skremmende dårlig håndtering og planlegging av Dorsin & Co. Noe er selvsagt unnskyldt ved at klubben har belemret han med å skulle serve Rekdal & Frigård samt at han må forholde seg til den totalt inkompetente Vikvang som vanner ut rollen hans. Samtidig er det fullstendig krise hvor lite vi får ut på banen og den kvaliteten vi har for de lønningene vi betaler.

Code:

Keeper:

Andre Hansen er på utgående og er i ferd med å bli avdanket. Sander Tangvik aner vi ikke om er et fullgodt alternativ, men vi burde tenke på ny keeper allerede i somme
Forsvar:

Cornic, Reitan er et bra par med backer i rett alder, Pereira er det samme og Andersson før Rekdal var et brukbart alternativ på venstre, men kanske vi kunne trengt noen.

Stoppere: Her er det fullstendig krise vi har knapt en eneste midtstopper som er brukenes i klubben og har ikke hatt det på lang tid, istedenfor har vi drevet å omskolert Henriksen og Børkeiet. Vi har kjøpt inn Rogers dyrt for å blidgjør en ny trener som har vist seg å vær en stopper på OBOS nivå, lånt inn noe vi aldri kunne få kjøpe fra Argentina. Augustinsson er uflaks, men vi burde ha erstattet han for 1 - 2 år siden. Jensen har vært svært variable til nå.

Konklusjon vi trenger å få solgt unna det meste her unntatt Jensen og Røsten, samt at vi trenger å få kjøpt inn 2 nye på godt nivå.

Midtbane:

Anker: Skjelbred, skyhøy kost som leverer tilnærmet 0 på banen om dagen, Markus Henriksen, middels prestasjoner og skyhøy lønn, rart omskoleringsprosjekt for det som skal på papiret vær stjerne på midtbanen, Børkeiet flopp som kostet mye fra Danmark

Indreløpere: Morten Bjørlo ikke i nærheten av god nok og for høy alder til å kunne bli det, Tageseth og Skarsem evige rotasjonsspillere, har ikke det som skal til for å vær startere i et godt Rosenborg lag. At de starter er et sykdomstegn for tilstanden til troppen.

Nypan, Holse og Väänänen er egentlig de eneste vi bør satse på, men Tagseth og Skarsem fungerer glimrende som back-up. Henriksen er habil og vi har gitt han en lønn som gjør det umulig å bli kvitt. Han har og en markedsføringsverdi.

Resten bør selges og byttes ut.

Angrep:

Sæther og Nelson er de eneste som har vist noe som helst kvalitet så langt. Ingasson, Thorvaldsson, Aga og Sadikiu har fått kort tid, men det som er vist så lang er utrolig dårlig og jeg er redd at disse 4 er det samme som 25 - 30 MNOK kastet bort. 

Holm har noen kvaliteter som vi kan få nytte av, men mangler målscorer egenskaper + han er altfor mye skadd.Det å samle inn så mye spillere som er under nivå på så kort tid samtidig som troppen har åpenbare svakheter på stopper og kantplass vitner om en totalt manglende visjon og plan for troppen.

Dorsin eller hans erstatter sin viktigste jobb er ikke å kjøpe inn nye spillere på kort tid, men å evne å få solgt alle de vi ikke trenger fremover. Da mener jeg å få solgt. Vi kan ikke fortsette med å gi bort spillere.

Lønningene må reflektere det sportslige nivået til spillerne. Er ingen grunn til at vi skal betale mer bare fordi vi er Rosenborg.

Jobben er såpass stor at jeg tror egentlig vi burde hatt en ordentlig senior med nok formell og uformell makt i klubben og ikke en læregutt som Dorsin som blir vingeklippet.
Back to top
View user's profile Send private message
Hedning
Legende


Joined: 30 Apr 2006
Posts: 10962

PostPosted: 17.07.2023 09:39    Post subject: Reply with quote

Skjelbred er ikke høy kost. Ellers enig i det meste her.
Back to top
View user's profile Send private message
Troillongan
Veteran


Joined: 07 Sep 2007
Posts: 1173

PostPosted: 17.07.2023 09:55    Post subject: Reply with quote

Veldig enig i status over her. Hvis vi i tillegg plusser på eksempelvis Andersson og RWP (som vi fortsatt ikke er kvitt) har de siste 3-4 årenes spillelogistikk vært helt katastrofe. Casper er et lyspunkt som alle henger seg opp i, men har vi vært gode på logistikk hadde vi hatt Casper-salg annenhver år. Tenk på
feks. Vagic, Andersson, Hoff, Islamovic, Levi, Børven, Denic, Islendingene +++

Vi har gitt bort/solgt til skampris eks Adegbendro, Ogbu, Mike, Åsen, Gersbach, Skjelvik
_________________
I kvit å svart..
Back to top
View user's profile Send private message
Neeskens
Veteran


Joined: 03 Aug 2019
Posts: 3504
Location: Trondheim

PostPosted: 17.07.2023 21:23    Post subject: Reply with quote

Dorsin
Alle våre spillere er aktuelle for salg, sier Dorsin.
Svensken mener det blir viktig å selge for å få «den perfekte sammensetningen i stallen».
– Vi må være smarte, grundige og nøye med hva vi gjør framover, påpeker han.

Litt som jeg sa. Her må og vil vi selge en del rekeballer for å få inn rolle spillere til 4-3-3 RBK style.
_________________
Medløpere.
Back to top
View user's profile Send private message
EspN
Veteran


Joined: 18 Sep 2009
Posts: 6674
Location: Heaven

PostPosted: 17.07.2023 21:26    Post subject: Reply with quote

Er jo ingen strategi i klubben her,virker som ingen har oversikt over markedet.
Vi har en sportsdirektør som ikke bestemmer noe heller.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Ratatosk
Veteran


Joined: 24 Feb 2012
Posts: 2887

PostPosted: 17.07.2023 21:51    Post subject: Reply with quote

Det prates mye om kontinuerlig scouting, men lurer på hva som egentlig står i disse scoutingrapportene. Vi har null kontroll på noe marked, slik det virker. Sarpsborg henter et ungt afrikansk talent gratis før sesongen, og selger etter 13 kamper for 60 mill. Tipper vi ikke hadde hørt om denne spilleren. Lista vår er nok fylt opp av Bart Bartesen fra Trøndelag, og Island Islandsson.
B/G henter en brasiliansk ving gratis i disse dager, sier rapportene, vi har ikke en eneste ving i troppen, men har trolig ikke hørt om denne spilleren.
Bare eksempel, da jeg ikke vet noe om denne spilleren, men poenget står. Vi er ikke konstant i markedet. Vi er konstant på etterskudd.
Back to top
View user's profile Send private message
Zorbeltuss
Veteran


Joined: 11 Feb 2012
Posts: 4041

PostPosted: 17.07.2023 22:23    Post subject: Reply with quote

Vi fant en danske som gikk rett til Benfica for enda mer, og Väananen ser da ut til å være et solid stykke arbeid. Holse og Vecchia før det.

Største problemet under Rekdal tror jeg er en bevisst bestilling om kvantitet som gikk utover kvaliteten. Vi har trippel dekning på spiss og midtbane, Aga, Sadiku og Bjørlo spesielt framstår jo som totalt unødvendige kjøp uten at de nødvendigvis er for dårlige for å spille her, det er bare det at vi allerede har et lass med alternativer i deres posisjon allerede og de er på ingen måte klare forsterkninger av elleveren, så enten så kommer de hit for å råtne på benk mens de koster oss penger, eller så kommer de hit for å skyve noen som er omtrent like gode ut på benken (eller ut av kamptroppen) for å råtne mens de koster oss penger.

Kontrast med Cornic som neppe er bedre enn disse, men han har fått spille mye og prestert sånn passe bra fordi vi trengte å få inn en høyreback. Vi trengte ikke flere spisser når vi hentet Aga og Sadiku, og vi trengte ikke flere indreløpere når vi hentet Bjørlo.
_________________
Og forøvrig så er ikke andelen nederlendere i sportslig avdeling stor nok før den når 100%
Back to top
View user's profile Send private message
Neeskens
Veteran


Joined: 03 Aug 2019
Posts: 3504
Location: Trondheim

PostPosted: 17.07.2023 22:45    Post subject: Reply with quote

Spisser i klubben pt
Agon
Isak
Aga
Sæter
Noah
Rwp

Kanter i klubben pt
Nelson
Ingason

Det er dette Maalen peker på når han snakker om stallen. Ikke hvem som er god eller dårlig.
Vi er i ubalanse.

Vi bør selge ihvertfall 3 spisser og kjøpe 2 kanter. Vi må ha dobbel dekning på hver kant hvis vi skal slutte med å bruke backer/indreløper som kanter.
_________________
Medløpere.
Back to top
View user's profile Send private message
Kent23
Rutinert


Joined: 14 Dec 2022
Posts: 709

PostPosted: 18.07.2023 07:18    Post subject: Reply with quote

Ratatosk wrote:
Det prates mye om kontinuerlig scouting, men lurer på hva som egentlig står i disse scoutingrapportene. Vi har null kontroll på noe marked, slik det virker. Sarpsborg henter et ungt afrikansk talent gratis før sesongen, og selger etter 13 kamper for 60 mill. Tipper vi ikke hadde hørt om denne spilleren. Lista vår er nok fylt opp av Bart Bartesen fra Trøndelag, og Island Islandsson.
B/G henter en brasiliansk ving gratis i disse dager, sier rapportene, vi har ikke en eneste ving i troppen, men har trolig ikke hørt om denne spilleren.
Bare eksempel, da jeg ikke vet noe om denne spilleren, men poenget står. Vi er ikke konstant i markedet. Vi er konstant på etterskudd.


Slik har det jo vært i alle år bortsett fra perioden til Torbjørnsen. Da fikk vi tak i kvalitet stort sett. At klubben ikke hadde evner til å få flere av disse i et system er jo igjen problemet og elendigheten til klubben.
Back to top
View user's profile Send private message
Bonzo
Veteran


Joined: 02 Aug 2005
Posts: 1132
Location: Drammen

PostPosted: 18.07.2023 12:51    Post subject: Reply with quote

Nå er det vel uttalt at vi har et skyggelag i ulike serier så oversikt har vi nok. Om den er god nok er uvisst. Så man kan godt si at man har bommet på speidingen utad på en del spillere, som blir enda verre når vi halvveis i sesongen skal snu om på alt. - Nå er det jo noen som roper om at vi ikke har vinger, når vi for fire kamper siden hadde en annen trener, som ikke spilte med vinger.

Logistikken er uansett fullstendig feilslått over lang tid. Man tør ikke/kan ikke satse på talenter fordi det "forventes gull hvert år", eller man har ikke oversikt over hvilke kvaliteter man har i klubben. Så kjøper vi stallspillere, som man ikke synes er gode nok og "gir de bort" til motstanderlag, som kan selge de videre. I tillegg kjøper vi skadeutsatte spillere. (Noen er mer uflaks enn andre, men historikken gjentar seg).

Man må jo bli mye mer kynisk når man er selgende klubb. Der er vi regelrett elendige. Listen over free transfers og spillere som selges til en slikk og ingenting er jo latterlig, både med tanke på de som kanskje kan ta steget, men også etablerte spillere og til og med "våre beste".

Sammensetning av stallen har jo ikke vært forståelig uansett av hvilke trenere vi har hatt. *Eksempelvis: Mangler venstre back. Kjøper ny midtbanespiller av middels + kvalitet, selv om man har 9 midtbanespillere fra før av.
_________________
«Æ si' og påstår - og har sjølsagt helt rætt ...»
Back to top
View user's profile Send private message
mirar
Veteran


Joined: 09 Jun 2006
Posts: 1940

PostPosted: 19.07.2023 19:21    Post subject: Reply with quote

Nå solgte nylig FCK Hakon Haraldsson til Lille for 12 + 5m.
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59483
Location: Trondhjem

PostPosted: 26.07.2023 13:46    Post subject: Reply with quote

Berdal i Mostar på torsdag:

Quote:
Stadion Rođeni danas je posjetio generalni direktor kluba Rosenborg, gospodin Tore Berdal u pratnji svog poslovnog partnera Bernharda Ronninga.
Rosenborg Ballklub (RBK) je norveški nogometni klub iz grada Trondheima, te trenutačno igra u Norveškoj Premier ligi.
S osvojenih 26 nacionalna prvenstva i 12 Norveških kupova, Rosenborg je najuspješniji norveški nogometni klub.
Gospodina Tore-a dočekao je predsjednik FK Velež, gospodin Kevelj Senad, koji je u ugodnom razgovoru objasnio planove koje Klub ima za završetak stadiona Rođeni, ali i o ambicijama u daljnjem takmičenju. Razgovarali su o mogućoj sportskoj saradnji između dva kluba u budućnosti. Gospodin Tore istakao je da je pozitivno iznenađen stanjem na našem stadionu i da mu je drago što je imao priliku da nas posjeti i razmijeni korisne informacije kako o infrastrukturnim planovima, tako i o ekipi, takmičenju i našim navijačima.
Gospodine Tore, hvala Vam na posjeti i nadamo se da se vidimo uskoro opet.


Quote:
Rođeni Stadium was visited today by the general manager of the Rosenborg club, Mr. Tore Berdal, accompanied by his business partner, Bernhard Ronning.
Rosenborg Ballklub (RBK) is a Norwegian football club from the city of Trondheim, and currently plays in the Norwegian Premier League.
With 26 national championships and 12 Norwegian Cups won, Rosenborg is the most successful Norwegian football club.
Mr. Tore was welcomed by the president of FC Velež, Mr. Kevelj Senad, who, in a pleasant conversation, explained the plans the club has for the completion of the Rođeni stadium, as well as the ambitions for further competition. They discussed possible sports cooperation between the two clubs in the future. Mr. Tore pointed out that he was positively surprised by the state of our stadium and that he was glad that he had the opportunity to visit us and exchange useful information about infrastructure plans, as well as about the team, the competition and our fans.
Mr. Tore, thank you for your visit and we hope to see you again soon.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Jonas
Veteran


Joined: 30 Jul 2005
Posts: 6537
Location: Oslo

PostPosted: 28.07.2023 17:02    Post subject: Reply with quote

Var dette ene og alene i RBK-regi eller i kombinasjon med ferietur? Interessant å vite Berdals egne tanker bak denne turen.
_________________
No al calcio moderno
Back to top
View user's profile Send private message
Kjello
Forumsjef


Joined: 29 Oct 2006
Posts: 9065
Location: Trondheim

PostPosted: 28.07.2023 17:16    Post subject: Reply with quote

Skal ha deltatt i et bryllup har jeg hørt. Neppe en klubb vi kommer til å samarbeide særlig med.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Wiseblood
Veteran


Joined: 30 Oct 2002
Posts: 1193

PostPosted: 28.07.2023 18:49    Post subject: Reply with quote

EspN wrote:
Er jo ingen strategi i klubben her,virker som ingen har oversikt over markedet.
Vi har en sportsdirektør som ikke bestemmer noe heller.

Viktig det her, men er det ikke det styret nå skal komme fram til nå da? Sånn at ved neste korsvei så har vi en (mest sannsynlig) 4-3-3 stall som vil passe uansett hvilken type (4-3-3) trener vi ansetter. Nå har vi hatt flere trenere på rad som har spriket alle veier og som har fått "sine" rollespillere inn som da ikke passer inn i 4-3-3.

Synes enkelte her inne fremstår som litt enkle for å si det pent når man forlanger en rød tråd der det ikke er noen pga trenere styret har ansatt. Og ja, det var først og fremst spillerne som ble kjøpt inn under Reka som har vært fullstendig skivebom med et par unntak, ellers har Dorsin levert greit om man ser på sluttsummen på kassalappen gitt de fullstendig håpløse forutsetningene der man (les Bratseth og Koteng) hele tiden endrer både kart og terreng.

Så jeg tror at om man nå staker ut en kurs og holder den så vil vi enklere kunne handle inn færre og bedre spillere i stedet for å handle en hel drøss og håpe at en av dem slår til. Og ja, Rosenborg er og skal være en selgende klubb! For er vi ikke en selgende klubb betyr det at spillerne våre ikke er attraktive for større klubber. Og da har vi tapt. Vi vil aldri klare å tette gapet til Molde og Glimt om vi skal satse på drittspillere uten utviklingspotensiale.
_________________
Quote:
https://chrome.google.com...fdhbejfeha RUSK - for deg som ikke gidder spam her inne
Back to top
View user's profile Send private message
TI-84
Senior


Joined: 21 Aug 2010
Posts: 247
Location: Nordmøre

PostPosted: 28.07.2023 19:35    Post subject: Reply with quote

Håper Rosenborg kan nærme seg et lignende system som Sevilla i dette intervjuet fra 2020. Ved hjelp av speiding og big data lager de en liste på 15 spillere i hver posisjon. Hovedtrener bestemmer hvilken type han vil ha, ikke navnet.

https://newsletter.laliga...g-director

Målet må jo være at om Holse/Reitan/Hansen brekker beinet i morgen, så har de gode nok erstattere tilgjengelig.
Back to top
View user's profile Send private message
Willoch
Veteran


Joined: 22 Dec 2009
Posts: 1664

PostPosted: 28.07.2023 20:09    Post subject: Reply with quote

Har vi ikke ulike skyggelag?
_________________
Willoch
Back to top
View user's profile Send private message
Hoven Evland jr.
Veteran


Joined: 27 Jan 2006
Posts: 2664
Location: Dark side of the moon

PostPosted: 28.07.2023 20:57    Post subject: Reply with quote

Det hjelper lite hvis ikke noen på disse skyggelagene er billige nok i innkjøp og drift, eller ikke ønsker å komme til Rosenborg.
Da får man lete frem noen andre. Så lenge du vet hvilke ferdigheter du leter etter, skal det være fullt mulig, om enn vanskelig.
Back to top
View user's profile Send private message
Willoch
Veteran


Joined: 22 Dec 2009
Posts: 1664

PostPosted: 28.07.2023 23:02    Post subject: Reply with quote

Vikvang som mange her inne slakter, er for meg en diffus karakter. Noen som kan hjelpe, vet at har trent blink.
_________________
Willoch
Back to top
View user's profile Send private message
ODN
Rutinert


Joined: 26 Jun 2020
Posts: 860

PostPosted: 29.07.2023 10:43    Post subject: Reply with quote

Ingenting som er verdt å nevne. Med noen få søk finner man ut hvor latterlig ansettelsen var.
Back to top
View user's profile Send private message
mirar
Veteran


Joined: 09 Jun 2006
Posts: 1940

PostPosted: 30.07.2023 16:07    Post subject: Reply with quote

https://www.adressa.no/sp...gangsvindu

– Kan økonomi bli et tema i trenerjakten? At dere ikke «har råd» til å kjøpe en trener ut av en kontrakt?

– Økonomi vil alltid være en del av det. Men det er ikke slik at RBK ikke har økonomiske muskler. Vi har et totalbudsjett på 240 millioner kroner i 2023. RBK har fortsatt muskler til å slå i fra seg, sier han.
Back to top
View user's profile Send private message
quentez
Veteran


Joined: 09 Sep 2005
Posts: 2647

PostPosted: 04.08.2023 20:11    Post subject: Reply with quote

Nå er vel selve budsjettsummen i seg selv nokså irrelevant så lenge vi fortsatt budsjetterer med underskudd så lenge vi ikke er heldige med noen spillersalg og/eller kvalifiserer oss til Europa. At vi har 240 millioner kroner i løpende kostnader gjør ikke automatisk at vi får mer kapasitet til å kjøpe ut en potensielt ny trener.

For meg er det helt utrolig at ingen i media har satt sportslig (og daglig) ledelse i søkelyset for den helt hinsides spillerlogistikken på spissplass de siste årene.

I år har Oscar Aga kommet inn for 5 mill, for så å bli leid ut til OBOS-ligaen. Samme med Sadiku for nesten 7 mill. Kristall Ingason...la oss bare håpe vi i beste fall gikk i null der totalt sett.

Totalt med overgangssummer og lønninger har disse tre antageligvis kostet klubben godt over 20 millioner kroner.

Og Ole Sæter som er trønder og scorer mål ca. hvert 100. minutt, der nektet vi å innfri lønnskrav, så han får gå gratis.
Back to top
View user's profile Send private message
Zorbeltuss
Veteran


Joined: 11 Feb 2012
Posts: 4041

PostPosted: 04.08.2023 20:42    Post subject: Reply with quote

Man har hatt et overgangsbudsjett som Tengstedt har sørget for at ble meget så romslig.

Utfordringen er nok at Rekdal sannsynligvis har hatt for mye makt hva gjelder hvordan dette skal brukes, hans interesse er jo så åpenbart kortsiktige resultater der hvor klubben uansett måtte tenke lengre fram i tid enn han hadde kontrakt, og det ville vært galskap å gå utifra at den ville bli forlenget.
_________________
Og forøvrig så er ikke andelen nederlendere i sportslig avdeling stor nok før den når 100%
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 113, 114, 115, 116  Next
Page 114 of 116

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2024 RBKweb