English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2024
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Kjetil Rekdal
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 203, 204, 205  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
HeXX
Rutinert


Joined: 17 Feb 2006
Posts: 663
Location: Frogner

PostPosted: 30.05.2023 00:06    Post subject: Re: Rekdal er riktig trener Reply with quote

Oppmannen wrote:


Imponerende feil analyse til å være bare seks linjer.

...

Et lag som er i denne forfatningen vil aldri kunne oppnå noe annet enn en plassering på nedre halvdel. Reelt sett vil de måtte krige mot nedflytning. Hvor langt kan det gå før Rosenborg innser dette og forstår at timingen av grepet ikke handler om å gi eller ikke gi tiden Rekdal "trenger" for å få dette i skikk, men om at man må gi erstatteren en reell sjanse til å berge sesongen? Da mener jeg faktisk berge. Unngå en høst i nedrykksfare. Løfte hodene til spillerne og få tilbake tro, selvtillit og glede. Helst burde denne også ha mulighet til å korrigere noe gjennom overganger.



Mye riktig Oppmannen. Men likefullt bør Rekdal få sitte en stund til. En av årsakene til at Koteng ikke evnet å hente bedre trenere til klubben, var hans cowboystil; skyt først - spør etterpå. Det gav oss en rekke "knakende gode" trenere den perioden han satt som leder i styret. Dagens styre må vise at de arbeider på en bedre måte slik at aktuelle kandidater (ikke bare som trener, men til styret og andre posisjoner) skjønner at det har skjedd en retningsendring i klubben. Så må styret videre kartlegge langt bedre enn før aktuelle kandidater, kanskje til og med inngå drøftinger, før de gjør noe med Rekdal.

Å sparke Rekdal uten en plan kan fort gjøre vondt verre. Nå har vi Maalen og Strand i klubben. Vil de klare å snu dette som midlertidig ansatte? Skal en gå rett ut i markedet å plukke et nytt 4. valg? Det blir altså litt for kortsiktig å si opp Rekdal uten en plan. Mulig styret har det på plass, da kan han fjernes, men jeg vil gjerne se ham som trener mot HamKam. Det er en bedre lakmustest enn Brann er, fordi det er et lag han kjenner, spillere han kjenner og et lag han derfor skal kunne slå fordi han kjenner styrkene og svakhetene. Om den kamper går åt skogen, da har Rekdal en gang for alle vist at han ikke evner å ha jobben, og kan fjernes, men heller ikke da uten en plan.
_________________
mvh HeXX
_________________________

I bet the YMCA dance is a lot harder to do in Chinese
Back to top
View user's profile Send private message
Pijeei
Junior


Joined: 06 Oct 2022
Posts: 61
Location: DetThrondhjæmske

PostPosted: 30.05.2023 00:08    Post subject: Reply with quote

Rekdal kommer ikke til å få sparken før tidligst til høsten. Se hva han har til rådighet. Dette laget var eslet for en plass mellom 5 og 11 før serien var i gang . Hvis en har en rimelig edruelig tilnærming til det hele leverer de dessverre som spillermateriellet tilsier. Hvor er Dorsin i dette? OK - vi er Rosenborg, men det hjelper da ikke bare å si vi heter Rosenborg? Rekdal har prøvd å få til dette -vridd hodet og forsøkt. Men når bøtta er tom, ja så er den tom. Men er det kun Rekdal sin feil?
Back to top
View user's profile Send private message
RBKSandvika
Veteran


Joined: 25 May 2004
Posts: 3901
Location: Oslo

PostPosted: 30.05.2023 00:15    Post subject: Reply with quote

Undres hvorfor vi plutselig har 3-4 brukere med <200 innlegg som støtter det fallittprosjektet som pågår.

Rekdal burde aldri ha blitt ansatt.
Dessverre skjedde det. Nå er hvert eneste sekund han forpester lag, stemning, bane og godfot med det sure oppsynet sitt og det notoriske fraværet av noe som helst spill et sekund for mye.

Få ham ut på dagen.
La noen sitte midlertidig, ikke overbevist om at Maalen er mannen…, og bruk de neste mndene på å søke etter en trener med en plan, pondus og evne til å forstå hvilken klubb han trener og hva det betyr.

Strengt tatt burde trenersøket ha vært startet for mnd siden, men tviler på at styret har vært så dyktige. Ingenting tyder på det
Back to top
View user's profile Send private message
Zorbeltuss
Veteran


Joined: 10 Feb 2012
Posts: 4030

PostPosted: 30.05.2023 00:36    Post subject: Re: Rekdal er riktig trener Reply with quote

HeXX wrote:
Å sparke Rekdal uten en plan kan fort gjøre vondt verre. .


Spark Rekdal, finn midlertidig lokal løsning som skal lede laget så lenge det trengs.

Jeg tar mye heller en av Maalen, Henriksen eller Nasutan ut 2024 enn at Rekdal får flere kamper å ødelegge klubben på.

For meg er det åpenbart at det denne klubben skal drive med er 4-3-3 og Cruyff-fotball, kall det moderne Eggen-fotball eller bare RBK-fotball hvis du vil, men tror det er enklest å definere det utifra hvor det finnes store kunnskapsmiljøer en kan oppsøke.

Greia er at vi kan ikke gjøre oss så personavhengige som vi blir:
-Kåre sparkes, etter litt om og menn så ansettes Horneland som tror han er kommet for å innføre 4-4-2 i Sembsk ånd men etter hvert innser at det må legges om til 4-3-3 og han må fase ut det meste han har lært fra NFF og gjøre slik forgjengeren holdt på med (før han ble sur og egenrådig), det fungerer ikke og han trekker seg. Etter et intermezzo med Rambo som fortsetter i samme stil som Horneland kommer Hareide inn, snakker varmt om indreløperbevegelser før han finner ut at han ikke orker en dritt og kjører 4-2-3-1 med mindre og mindre identitet. Så kommer Rekdal etter at klubben egentlig har bestem seg for at de skal spille 4-3-3, men Rekdal bestemmer at det skal spilles 3-4-3, som ikke fungerer, så da blir det 5-3-2.

Feilen er:
1. Rekdal ble ansatt.
2. Rekdal fikk lov til å skrote all sportslig strategi fordi han ville gjøre noe annet.

Planen må være at vi må ha en hovedtrener som faktisk følger sportslig strategi, Rekdal gjør ikke det, og han vil bare føre med seg enda mer skade.

Subsidiert: Samdal og Espelund fikk ta gjenvalg uten så mye som å måtte forsvare hvorfor de var til å stole på etter å ha vært i et styre som enstemmig ansatte Rekdal. CGJ fikk vise fram hvordan hun hadde tenkt å bidra til å endre RBK til det bedre, og fikk Bratseth til å gi det eneste komplimentet han er istand til å gi noen som er flinkere enn seg selv ved å anklage henne for høyforrederi ved å si at det ikke fantes skriftlige strategiplaner i Koteng sitt styre.
_________________
Og forøvrig så er ikke andelen nederlendere i sportslig avdeling stor nok før den når 100%
Back to top
View user's profile Send private message
Pijeei
Junior


Joined: 06 Oct 2022
Posts: 61
Location: DetThrondhjæmske

PostPosted: 30.05.2023 00:37    Post subject: Reply with quote

"Undres hvorfor vi plutselig har 3-4 brukere med <200 innlegg som støtter det fallittprosjektet som pågår.

Mulig det er et fåfengt forsøk på å få inn bittelittegrann positivitet her inne. Og om mulig en litt annen farge en beksvart. Men leser oppmannen og andre som har et rimelig nøktern og lesbar tilnærming med iver. Ikke fryktelig langt unna 40 års fartstid heller Smile Tror som noen andre at det er korttenkt og dyrt og sparke Rekdal nå.
Back to top
View user's profile Send private message
tombur
Rutinert


Joined: 09 Aug 2012
Posts: 978
Location: PÃ¥ ryggen til hesten

PostPosted: 30.05.2023 00:42    Post subject: Reply with quote

Pijeei wrote:
"Undres hvorfor vi plutselig har 3-4 brukere med <200 innlegg som støtter det fallittprosjektet som pågår.

Mulig det er et fåfengt forsøk på å få inn bittelittegrann positivitet her inne. Og om mulig en litt annen farge en beksvart. Men leser oppmannen og andre som har et rimelig nøktern og lesbar tilnærming med iver. Ikke fryktelig langt unna 40 års fartstid heller Smile Tror som noen andre at det er korttenkt og dyrt og sparke Rekdal nå.


Nei ! Det som er korttenkt og dyrt er å fortsette med Rekdal. Man må praktisk talt leve inne i sin egen fantasiverden for å ikke forstå det nå.
_________________
rosenborg e laget mitt, et eventyr i svart og i hvit!


Last edited by tombur on 30.05.2023 00:52; edited 4 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
ODN
Rutinert


Joined: 26 Jun 2020
Posts: 858

PostPosted: 30.05.2023 00:49    Post subject: Reply with quote

Ansettelsen har vært en fiasko fra start, og nå begynner det å gå opp for de fleste. Skal man i det hele tatt benytte seg av ordet ‘kontinuitet’ på brakka, så skal de få en tilsynelatende åpenbar beskjed (visstnok ikke så åpenbart at de klarer å ta hensyn til det); man minimerer sjansene for sportslig suksess, dersom man skal rote seg gjennom alle spillets formasjoner fra trener til trener.

Håper virkelig at klubben har lært av tidligere hendelser, og at det finnes noe klausuler som i alle fall ikke gjør sparkingene for dyre. Uansett, så er det den beste investeringen de kan gjøre - dersom det kan redde sportslige prestasjoner i noen grad. Som jeg har vært inne på tidligere her også, så ville en rød-tråd mellom rundt formasjon når det kommer til den midlertidige treneren og det man leter etter i en fremtidig trener - gjøre jobben mye enklere til neste sesong. Finner ikke ett eneste argument som tilsier at vi skal beholde trenerteamet.
Back to top
View user's profile Send private message
Zorbeltuss
Veteran


Joined: 10 Feb 2012
Posts: 4030

PostPosted: 30.05.2023 01:02    Post subject: Reply with quote

Jeg vil tippe at det ligger en klausul om ett års etterlønn i kontrakten, det latterlige er at man ga Rekdal tre år etter å først ha bestemt at man nå bare skulle ha kontrakter på to år, hadde det vært to år så hadde man spart seg et par millioner.
_________________
Og forøvrig så er ikke andelen nederlendere i sportslig avdeling stor nok før den når 100%
Back to top
View user's profile Send private message
moomoo
Veteran


Joined: 18 Feb 2008
Posts: 6673

PostPosted: 30.05.2023 01:14    Post subject: Reply with quote

ODN wrote:
Skal man i det hele tatt benytte seg av ordet ‘kontinuitet’ på brakka, så skal de få en tilsynelatende åpenbar beskjed ...


Det forklarer jo egentlig alt!
Det sitter en dyslektiker på Brakka som har lest Inkontinens!

Vi pisser jo på oss bare Sandefjord står på den andre banehalvdelen><

Jeg er 100% enig med Oppmannen. (ikke noe kritikk til din post ODN, var bare at den introen passet godt Wink )
_________________
Neeskens wrote:
Så kan dere sitere meg på at Carlo Holse er en av de mest oppskrytt er spillerene vi har hatt
Back to top
View user's profile Send private message
waterfalls
Veteran


Joined: 21 Oct 2013
Posts: 1806
Location: Stjørdal

PostPosted: 30.05.2023 04:20    Post subject: Reply with quote

Churchill wrote:
Jeg er i løpet av dagen blitt mer i tvil om Rekdal bør sparkes eller ikke. Resultatene har uteblitt, ja. Men hadde andre trenere fått mer ut av denne gjengen enn det Reken gjør? Hvem skal i så fall det være? Maalen?

I fotballrunden på TV2 kom de dessuten med et veldig viktig poeng. Rekdal ser ut til å stå HELT alene i klubben og den stormen som er mot RBK nå. Hvor er for eksempel Dorsin? Hvor er styrelederen hen? Det er Rekdal som står alene igjen, mens de andre gjemmer seg. Det minner litt om Horneland i det kaoset Kåre Ingebritsen hadde etterlatt seg i Brann for halvannet år siden. Han stod frem som den store lederen sammen meg Sportsdirektør Jimmi Nagel. Det spørs om ikke dette er nettopp det RBK trenger. En sterk og sta mann.

Spillermateriellet til RBK har vist seg å være betydelig svakere enn mange hadde trodd og det kan bli vanskelig for nesten hvem som helst å få denne spillergruppen til å prestere på jevnt høyt nivå. Det er noen store talenter der, men alt for mange spillere som ikke holder nivået samt noen "has beens". Og spillerlogistikken er vel i første rekke Dorsin sitt ansvar?

Jeg er kommet til at å sparke Rekdal nå, fort vil føre situasjonen fra vondt til verre for RBK.


1) Gotaas Johnsen har da sagt at styret har tillit til Rekdal flere ganger den siste tiden og at han må få tid. Hva mer skal styreleder gjøre for at Rekdal ikke står alene?

2) Ingen poeng i å etterlyse Dorsin i allefall, han er vel knapt nok sidestilt med hovedtrener i dagens organisasjon og er vel egentlig under Rekdal all den tid Dorsin er under daglig leder. Dorsin har kanskje tittelen sportslig leder, men har ikke annet ansvar enn spillerlogistikk og også der har Rekdal sagt at han har siste ord. Rekdal er nærmere å være sjefen til Dorsin enn motsatt vil jeg påstå.

3) Selvsagt må Rekdal stå fremst i en slik storm, han er øverste leder for a-laget sportslig sett. Han er ansvarlig for å få laget til å prestere på en god nok måte. Han er ansvarlig for at laget får gode nok resultater til at man ikke havner i reell fare for å rykke ned. Rekdal har sin del av skylda for at vi er der vi er, han er hovedtrener og da er det naturlig at han svarer på kritikke for det som skjer på banen.
Back to top
View user's profile Send private message
Bananskrue
Veteran


Joined: 11 Aug 2012
Posts: 3113

PostPosted: 30.05.2023 07:52    Post subject: Reply with quote

Zorbeltuss wrote:
Jeg vil tippe at det ligger en klausul om ett års etterlønn i kontrakten, det latterlige er at man ga Rekdal tre år etter å først ha bestemt at man nå bare skulle ha kontrakter på to år, hadde det vært to år så hadde man spart seg et par millioner.


Dette får blodet mitt fortsatt til å koke. Det forrige styret klarte virkelig ikke å følge opp en eneste ting de har sagt.
Back to top
View user's profile Send private message
RBKSandvika
Veteran


Joined: 25 May 2004
Posts: 3901
Location: Oslo

PostPosted: 30.05.2023 07:59    Post subject: Reply with quote

Hvor er overskriften «Rekdal sparket i RBK»??


Etterlønn, fsllskjerm eller bonus - blir dyrere å rykke ned uansett.

Hørtes forøvrig ut som noen bør outsource kontraktsskriving også.
Tre år ++ med Rekdal, herregud for et opplegg
Back to top
View user's profile Send private message
Pijeei
Junior


Joined: 06 Oct 2022
Posts: 61
Location: DetThrondhjæmske

PostPosted: 30.05.2023 08:42    Post subject: Reply with quote

Snabeltann skrev:"Knutsen forlater ikke BG for RBK. Horneland forlater ikke Brann for RBK. Høgmo forlater ikke Hacken for RBK. Ikke blir det Solskjær, ikke blir det Deila, ikke blir det Cifuentes, ikke blir det en ung og lovende nederlender. Det blir Svein Maalen. Først midlertidig, så får han jobben hvis det går sånn høvelig bra. Alt annet er drømming."

100 prosent enig. INGEN vil hit. Hvorfor skal de hit og bli pisket? Rekdal har ihvertfall ryggrad til å stå i stormen. Det er så mye som er galt i denne klubben. Da trengs det en karakter og en hovedtrener med guts.
Back to top
View user's profile Send private message
RbkUrge
Veteran


Joined: 09 Aug 2005
Posts: 3668
Location: Oslo

PostPosted: 30.05.2023 09:39    Post subject: Reply with quote

Uten at facebook-kommentarfeltene er fasit på noe som helst, så er det litt interessant å se kommentarfeltet under kjernen sin pressemelding. Stort sett slaktes pressemeldingen, og folk virker å mene at Rekdal bør bli værende. Folk går så langt å påstå at Kjernen bør skjerpe seg.
_________________
Perché hai tradotto questa frase?
Back to top
View user's profile Send private message
Søtvatten
Veteran


Joined: 11 Aug 2009
Posts: 2456

PostPosted: 30.05.2023 09:46    Post subject: Reply with quote

Ikke for å være frekk, men folk på Facebook ser neppe lenger enn at de vet godt hvem Rekdal er og da må han også være en god trener. 98% av de som faktisk følger klubben tett har fått nok av prosjektet.

Om man tar en titt i kommentarfeltet på nyhetssaker får man også se mye rart med fryktelig mange likerklikk...
Back to top
View user's profile Send private message
Snabeltann
Rutinert


Joined: 07 Jul 2012
Posts: 957

PostPosted: 30.05.2023 09:49    Post subject: Reply with quote

Folk som sitter på Facebook og kommenterer er stort sett Ola (67) som ikke har sett en RBK-kamp han likte siden 1999 eller Bodil (49) som ikke egentlig bryr seg om fotball men har lyst til å ha en mening. Facebook er en ødemark hvor bare foreldre og besteforeldre sitter og kjeder seg.

Last edited by Snabeltann on 30.05.2023 09:50; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
1972 Miami Dolphins
Legende


Joined: 30 Jul 2007
Posts: 18365
Location: Oslo

PostPosted: 30.05.2023 09:49    Post subject: Reply with quote

Pijeei wrote:

100 prosent enig. INGEN vil hit. Hvorfor skal de hit og bli pisket? Rekdal har ihvertfall ryggrad til å stå i stormen. Det er så mye som er galt i denne klubben. Da trengs det en karakter og en hovedtrener med guts.


Buhu!

Jeg har laget et falsk scenario der INGEN vil trene RBK utenom Rekdal, og Rekdal er dessuten verdens beste trener.

Buhu

Fra fjas til alvor:

Det er langt bedreå få en trener som leverer sportslig slik at det er god stemning, istedenfor en som ikke er i stand til å levere noe som helst sportslig - og derfor må stå i stormen.
Back to top
View user's profile Send private message
HeXX
Rutinert


Joined: 17 Feb 2006
Posts: 663
Location: Frogner

PostPosted: 30.05.2023 10:03    Post subject: Reply with quote

tombur wrote:

Nei ! Det som er korttenkt og dyrt er å fortsette med Rekdal. Man må praktisk talt leve inne i sin egen fantasiverden for å ikke forstå det nå.


La oss si Rekdal forsvinner ut dørene i morgen. Hva skjer da, slik du ser det?

Har styret lagt en plan for dette og har erstatning klar? Blir det en ny runde med midlertidige trenere mens klubben leter etter nye fjerdevalg?

Det finnes en rekke gode trenere der ute, men RBKs problem i dag har flere sider. A-laget sliter sportslig, har forlatt 433, og er slik sett på kollisjonskurs med resten av klubben, Rekdal var en feilansettelse i likhet med stort sett alle ansettelser etter 2002, men hvor vi i 2002 kunne ha plukket trenere på høyt nivå som en attraktiv klubb, er vi nå, drøyt 20 år senere skrekkelig lite attraktiv. Og det handler ikke primært om det sportslige.

Poenget er at styret må vise at de har endret kurs etter Koteng for å gjøre klubben attraktiv igjen - fra et arbeidsgiverperspektiv. De må vise at det finnes midler til spillerkjøp, fordi få trenere vil evne å få gull av gråstein. Rbk har mange ok spillere, men også for mange som ikke holder nivå, og ikke minst mangler det en del ferdigheter i klubben. En ny trener må vite at han får mulighet og handlingsrom til å hente spillere som trengs, han må vite at han blir behandlet fair av styret, at han får tid til å bygge lag etc. Det er dette styret må få på plass FØR Rekdal forlater klubben, og ikke begynne å jobbe med i panikk etterpå. Så jeg vil gjerne ha Rekdal ut, men man må kjøre prosessen på en måte som bygger klubben opp igjen etter Koteng, og ikke fortsetter ned i samme hullet. Det er slik jeg ser det en nødvendig forutsetning for å unngå flere fjerdevalg, og dermed også bedre mulighetene til sportslig suksess.

Nå har trenerbytte uten plan blitt forsøkt flere runder, og fasiten er foreløpig Rekdal, og pilene har pekt nedover.. Å være kritisk til å sparke Rekdal handler ikke om å ønske Rekdal videre som trener, det handler om å ønske en bedre trener enn Rekdal inn neste gang, ikke en enda dårligere som fort kan bli resultatet om hylekoret her får viljen sin.
_________________
mvh HeXX
_________________________

I bet the YMCA dance is a lot harder to do in Chinese
Back to top
View user's profile Send private message
Neeskens
Veteran


Joined: 03 Aug 2019
Posts: 3431
Location: Trondheim

PostPosted: 30.05.2023 10:03    Post subject: Reply with quote

Rekdal har en veldig rotete CV som trener.
2 perioder i Vålerenga på ca 10 år. Et gull og resten midt på tabellen pluss minus og sparken/ gikk selv.
Kort tid i Lierse og sparken.
Kort tid i Kaiserslsuteren og sparken.
Ã…lesund et cup gull og sparken rest fra midten og ned.
Kort tid i Start og sparken.

Han var persona non grata da kompisen Solbakken fikk han til å ta over i midten for HamKam.
Han snudde til 5-3-2 resultat orientert. Fikk tettet igjen bak så tok de bra med seire utover og klarte opprykk

Det var en bombe at han kunne være aktuelle for RBK med sin historikk, personlighet og filosofi. Han måtte ha med seg sin trener da han selv ikke er på feltet. Treneren var et ubeskrevet blad med noen tid i ungdomsfotballen hos NFF, en tid hos Eidsvoll turn og da assistent hos HamKam.

Dette prosjektet kunne aldri gå bra. Det bryter med alt og alle i RBK og kompetanse er alt for svak for RBK.
_________________
Medløpere.
Back to top
View user's profile Send private message
Pijeei
Junior


Joined: 06 Oct 2022
Posts: 61
Location: DetThrondhjæmske

PostPosted: 30.05.2023 10:19    Post subject: Reply with quote

1972 Miami: SÃ¥ hva er planen din? Hotshots fra utlandet? Hva er planen til Kjernen?
Back to top
View user's profile Send private message
1972 Miami Dolphins
Legende


Joined: 30 Jul 2007
Posts: 18365
Location: Oslo

PostPosted: 30.05.2023 10:28    Post subject: Reply with quote

Alltid det beste forsvar: Hvem skal du ansette, "random privatperson"?!


Det er ikke min oppgave å ansette, det er ikke min oppgave å kartlegge markedet, det er ikke min oppgave å vite hvilke ressurser som til enhver tid er ledige eller opptatte.

Det er ikke mitt ansvar! Det er ikke mitt ansvar selv om jeg påpeker at Rekdal gjør en dårlig jobb!

Men jeg vil si dette: Selv om Rekdal har kjørt en suksessfull mediekampanje som har gjort at halve fansbasen nå er under illusjonen om at RBK hadde rykket ned uten Rekdal, vi er teknisk konkurs og INGEN vil trene oss;

Ingenting av dette er sant. Mesteparten av sportslig er idag vanstyrt av Rekdal, og mesteparten kan bli bedret ganske fort kortsiktig.

Både Kjernen og Falkenkameratene har derimot vært veldig tydelig på hvordan de forventer at prosessen skal foregå - og det er et stilstudiet i profesjonalisering kontra hva RBK har pleid å gjøre i slike prosesser.
Back to top
View user's profile Send private message
chroma
Senior


Joined: 12 Aug 2015
Posts: 155

PostPosted: 30.05.2023 10:40    Post subject: Reply with quote

RBKSandvika wrote:
Undres hvorfor vi plutselig har 3-4 brukere med <200 innlegg som støtter det fallittprosjektet som pågår.

...


Vi kan godt melde oss ut av diskusjonen, så kan dere long-timere få sitte igjen og diskutere det dere allerede har diskutert tidligere. Det er ikke Ola på 60 som registrerer seg på rbkweb, tenk det, det kan være folk som har peiling på både fotball og RBK uten å ha flerfoldige tusen innlegg her inne - ikke at jeg snakker ned det, for all del, men lov å løfte blikket litt. Wink Jeg har forøvrig vært medlem her i mange år, skrevet nå og da, og har ikke passert over 100, og tar meg heller ikke nær av sleivsparket ditt. Ikke at jeg støtter fallittprosjektet heller, for nå er det nok. Men de fleste klarer vel å se at det ikke er Rekdal som er hovedproblemet - selv om han naturlig nok bør ryke i en oppgradering av hele systemet.
_________________
begynner vel å bli gammel
Back to top
View user's profile Send private message
Zorbeltuss
Veteran


Joined: 10 Feb 2012
Posts: 4030

PostPosted: 30.05.2023 10:44    Post subject: Reply with quote

Det går ikke an å ha peiling på fotball og ikke se at Rekdal er gift for RBK.
_________________
Og forøvrig så er ikke andelen nederlendere i sportslig avdeling stor nok før den når 100%
Back to top
View user's profile Send private message
chroma
Senior


Joined: 12 Aug 2015
Posts: 155

PostPosted: 30.05.2023 10:45    Post subject: Reply with quote

Med en spillerstall som matcher Ranheim sin så forventer man gull og grønne skoger fordi man skal ha en trener som er bedre enn Ranheim sin? Eller skal man forvente en spillerstall som matcher topplagene? Eller hva mener du, er Ranheim sine spillere på nivå med BG sine, feks?
_________________
begynner vel å bli gammel
Back to top
View user's profile Send private message
1972 Miami Dolphins
Legende


Joined: 30 Jul 2007
Posts: 18365
Location: Oslo

PostPosted: 30.05.2023 10:47    Post subject: Reply with quote

Og hvorfor mener du spillerstallen er rævva og lik Ranheims?

Kan det være fordi vi har en trener som ikke mestrer oppgaven sin og en hel tropp som ikke anser hva de skal gjøre på banen?

Rekdal har dratt oss ned til et forferdelig nivå med sin inkompetanse på toppklubb. Det blir i sin tur brukt som et argument for hvorfor det ikke er Rekdals skyld. Det er helt vilt

Cause & Effect
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 203, 204, 205  Next
Page 171 of 205

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2024 RBKweb