English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Åge Hareide
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 56, 57, 58  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zaphod81
Legende


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 10298
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 25.02.2021 15:05    Post subject: Reply with quote

Det er overhodet ingen tvil om at vi helt siden Hamrén har manglet stemmer i klubben som har et oppdatert og klart bilde av hvordan en moderne fotballklubb skal struktureres. Jönsson, Perry, Kåre, Hornis, ingen av disse er klubbyggere, det er trenere som begrenser kompetansen til treningsfeltet (og knapt nok det, i enkelte tilfeller). Alle kom fra mindre og enklere forhold i små klubber - skal man skylde på de personlig for at de ikke så det uutnyttede potensialet i organisasjonen rundt laget i en større og mer ressurssterk klubb?

Skal man skylde på den enkelte sportslige leder som har virket i denne perioden - nei, stryk den, egentlig noensinne i Rosenborg - for at de slett ikke hadde høy kompetanse på organisasjonen av en moderne fotballklubb (eller egentlig veldig mye i det hele tatt, i enkelte tilfeller) da de ble ansatt? Var dette i det hele tatt en arbeidsoppgave de ble forespeilet?

Det framstår for meg helt tydelig at denne svikten over tid er på styrenivå. Det er faktisk der ansvaret til slutt ligger for å sørge for at vi både har en organisasjon og personale som gjenspeiler de målsetningene og ambisjonene vi har som klubb. Det er ikke dermed sagt at det er styret som skal sitte på kompetansen, men de må faktisk forventes å over tid klare å identifisere kompetansehull og trender over tid i organisasjonen. Når vi har en ansettelsespraksis i sportslige nøkkelroller som innebærer at ingen av de som kommer inn tilfører ervervet kompetanse der vi er svake, men forventes å lære disse dimensjonene av jobben alene, underveis, så må faktisk styret ta ansvaret for dette.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Sløvsekken
Veteran


Joined: 04 Oct 2007
Posts: 7412
Location: Rosenborg

PostPosted: 25.02.2021 15:39    Post subject: Reply with quote

Blir feil å legge skylden på sportslige ledere i denne perioden så lenge de ikke har vært over treneren i hierarkiet. Dorsin har f.eks ikke noe mandat til å diktere hvordan Hareide utformer det sportslige apparatet. Det er vel kun styret som må godkjenne utgiftene rundt det, om det ikke allerede er budsjettert. Utover det så er det jo Hareide som setter alle premissene, som Horneland, og Kåre før han. Det samme gjelder vel de fleste av forgjengerne. Ikke sikker på hvordan det var når vi går lengre tilbake. Eggen gikk jo bare til styret og fortalte dem hvor de skulle signere, men vet ikke hvordan rollene til f.eks Bratseth, Knut Torbjørn Eggen osv. var formelt i etterkant der, i forholdet til treneren.

Problemet her er jo uansett det at treneren i RBK i praksis gjør nøyaktig som han vil, og kan kvitte seg med funksjoner etter eget forgodtbefinnende.
_________________
#middelmådighet
Back to top
View user's profile Send private message
Zorac
Legende


Joined: 08 May 2005
Posts: 18361
Location: Lillestrøm

PostPosted: 25.02.2021 15:56    Post subject: Reply with quote

Det er jo de som ansetter som til slutt må ta skylda, all den tid det ansettes så mye feil over tid. Horneland, som var den siste i rekken av "nedbyggere" hadde et syn på teknologi og støttefunksjoner som var gjeldende rundt den tida han selv ble født, og dette er noe som burde vært avdekket tidlig i kratleggingsprosessen.

Det handler om kravspec, og det igjen handler om å definere hva slags klubb vi skal være. Ikke bare hvor vi skal, men hvordan vi kommer dit.
_________________
Influencer™
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Legende


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 10298
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 25.02.2021 16:31    Post subject: Reply with quote

Når man rekrutterer spillere til Rosenborg fra mindre klubber vil det jo være helt sentralt for vurderingen om man anser at de har kvaliteter som gjør at de vil kunne tilpasse seg forholdene i en større klubb, med tanke spesielt på spillestil, vanlige kampscenarier og rom. For eksempel bør forsvarsspillere være gode en mot en, og spillere lenger fremme i banen gjerne tekniske nok til å ha kontroll under press på ganske små flater. Nå hadde vel Bardal på et tidspunkt et synspunkt på at sistnevnte kanskje ikke ble vektlagt nok, men jeg tenker i alle fall at sånne dimensjoner vektlegges i den scoutingen vi gjør.

Jeg mener vi også burde kunne følge en lignende logikk når vi ansetter trenere og sportslig ledelse. De har nødvendigvis lyktes bra på lavere nivå, men har de de kvalitetene som gjør at vi tror de vil kunne gjøre det de gjør enda bedre med mer ressurser? Er de typene som vil gripe fatt i de verktøyene de tidligere ikke har hatt tilgang til med begge hender - og allerede har en idé om hvordan det skal utnyttes? Som kanskje også vet hva de vil be om hvis det finnes midler til å bygge ytterligere? Da tenker jeg både på spillerstall/kvalitet, støtteapparat og økonomiske ressurser.

Til en viss grad ser vi jo ut til å forsøke å omgå dette problemet ved å gjøre nærmest motsatt ting, nemlig å hente trenere og spillere (men ikke sportslige ledere) som allerede har vært i enda større klubber. Vi har Hareide nå, vi forsøkte visstnok på mer eksotisk fisk da vi endte opp med Horneland. Vi har hentet både eks-rbkere og nye spillere som har luftet seg i større klubber enn vår. Ikke noen dårlig løsning så lenge vi får det vi peker på, men gjør vi det? Og har vi råd til å kaste penger på problemet lenger?
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Zorac
Legende


Joined: 08 May 2005
Posts: 18361
Location: Lillestrøm

PostPosted: 25.02.2021 17:01    Post subject: Reply with quote

Og det er jo her man i stor grad at klubben har fokusert feil. Det fokuseres utelukkende på resultater og/eller navn, uten å tenke på egnethet. Vi ansetter trenere som har imponert i en eller annen kapasitet tilsynelatende uten å fokusere på om de har riktig kompetanse, stil eller filosofi i forhold til hvor vi vil. Det samme gjelder spillere; vi henter relativt gode spillere, men det virker ikke å være noen plan om hvordan disse skal brukes, eller hvordan de står til resten av gruppa. Når vi står med Reginiussen, Hovland og Valsvik samtidig som konkurrerer om to plasser er det noe i plan og visjoner som er litt.. Tynt.

Jeg etterlyser igjen et slags rammeverk som beskriver hva vi ønsker i hver rolle. Dette går fra sportslig leder og hovedtrener til høyreback og keepertrener. Når vi står i kassa i klossebutikken uten å vite om hullet som skal fylles er rundt, firkantet eller stjerneformet er sjansen for å plukke med seg feil alt for høy. Vi må vite, ganske detaljert, hvilke evner vi trenger i hver eneste rolle, og med det også hvilke svakheter vi kan leve med og/eller kompensere for.

Det handler om å bygge et lag fra topp til tå, og da må man ha en plan for totalen før man plukker de enkelte delene. Også fordi man må vite hva som må erstattes når bitene før eller siden forsvinner.
_________________
Influencer™
Back to top
View user's profile Send private message
senador
Veteran


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 9691

PostPosted: 25.02.2021 17:23    Post subject: Reply with quote

Jepp, det der Zorac er midt i blinken det. Jeg også etterlyste en slik tilnærming tidligere og ble kritisert for å være for negativ, men det er jo helt åpenbart.

Styret må ta store deler av skylden. De har et ansvar for å ta grep på organiseringen når gjentatte ganger ser at toppidrett er fraværende. Her har Rune Bratseth som sportslig ansvarlig over lang tid blitt avkledd. Dette må det være ingen tvil om! At han fortsatt får stille til gjenvalg viser at inkompetansen har ingen ende over hele linja!


Last edited by senador on 25.02.2021 17:28; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Nordens Lokomotiv
Veteran


Joined: 13 Mar 2016
Posts: 1659

PostPosted: 25.02.2021 17:25    Post subject: Reply with quote

Zorac wrote:
Og det er jo her man i stor grad at klubben har fokusert feil. Det fokuseres utelukkende på resultater og/eller navn, uten å tenke på egnethet. Vi ansetter trenere som har imponert i en eller annen kapasitet tilsynelatende uten å fokusere på om de har riktig kompetanse, stil eller filosofi i forhold til hvor vi vil.

Vi har hatt trenere som verken har hatt autoritet eller eller kompetanse til å identifisere klare svakheter og utvikle klubben utover å implementere egne ideer hos spillerstallen og tenke at det er nok,.

Horneland oppnådde etter alt og dømme sin største meritt i karrieren da han ble ansatt i Rosenborg, det samme gjelder Jønsson og Hansen. Spørsmålet er om ikke dette også ville vært tilfellet om vi hadde hentet Knutsen.
_________________
Ansett Svein Maaalen
Back to top
View user's profile Send private message
Sløvsekken
Veteran


Joined: 04 Oct 2007
Posts: 7412
Location: Rosenborg

PostPosted: 25.02.2021 17:35    Post subject: Reply with quote

Zorac wrote:
Det er jo de som ansetter som til slutt må ta skylda, all den tid det ansettes så mye feil over tid. Horneland, som var den siste i rekken av "nedbyggere" hadde et syn på teknologi og støttefunksjoner som var gjeldende rundt den tida han selv ble født, og dette er noe som burde vært avdekket tidlig i kratleggingsprosessen.

Det handler om kravspec, og det igjen handler om å definere hva slags klubb vi skal være. Ikke bare hvor vi skal, men hvordan vi kommer dit.


Helt klart, og problemet her er jo utvilsomt at styret ikke besitter den faglige kompetansen som kreves for å gjøre gode valg her. Man burde jo hatt folk som jobber med dette til daglig, som kartlegger både spillere og trenere, hvilke filosofier de står for, hvordan de passer inn med klubbens filosofier og ambisjoner. Det nytter ikke å bare kaste oppdraget i fanget på Bratseth, Dorsin eller hvem det måtte være. Folk som ikke har jobbet aktivt med dette. Da blir det jo bare navn de allerede kjenner til som blir aktuelle kandidater. Man ser jo resultatet de siste 15 årene. Ingen rød tråd i det vi foretar oss på trenersiden. Vi hopper mellom trenere som står for helt forskjellige filosofier og tanker, og ender opp med at ny trener må starte på bar bakke hver gang, slik Hareide har måttet gjøre nå. Han fikk en spillertropp som overhodet ikke var egnet til å spille som han ønsker, og det var store mangler i støtteapparatet og funksjonene rundt laget.

Problemet er jo at denne organiseringen til klubben ikke har vært noe særlig tema, hverken for dette styret eller de som har vært der de foregående 15-20 årene. Og jeg tviler på at det kommer til å bli det, med mindre det blir rettet fokus på det, enten av en større del av medlemsmassen på et årsmøte, eller f.eks adresseavisen og øvrig lokal presse. Det er jo ikke akkurat mangel på bevis for at det er utvist en enorm inkompetanse i forhold til treneransettelsene etter Eggen ga seg. Ser man på trenerne vi har hatt, er det vel omtrent bare Hamren som har vært et bevisst valg man har lyktes bra med. Kåre var jo renspikka flaks/tilfeldighet gjennom at en midlertidig nødløsning presterte langt over det forventede (før det gikk nedover) f.eks.
_________________
#middelmådighet
Back to top
View user's profile Send private message
BalleK
Veteran


Joined: 06 Mar 2015
Posts: 3042
Location: Sandnes

PostPosted: 25.02.2021 18:06    Post subject: Reply with quote

De siste års begredeligheter er etter min mening styrets ansvar. Det var de som ansatte Horneland. Nå var han visstnok ikke førstevalg (og det var nok flere foran på lista også), men han burde ikke vært valgt. Når alle andre sa "nei takK" så burde man fortsatt med Rambo Henriksen eller noe inntil videre. Jeg trodde ikke det jeg leste da Horneland ble presentert (og jeg har faktisk litt vanskelig for å tro det fremdeles).

Hareide har startet en ryddeprosess - og jeg tror vi kommer til å se fremgang nokså kjapt. Det blir ikke nødvendigvis storspill og kalas-resultater i 2021, men ofte er det små justeringer som skal til for at det går rette veien. Og det er først og fremst det jeg ønsker å se - at det er fremgang. At vi får til et kollektivt press - at vi har tilløp til offensivt spillmønster - at vi tar kontringene når de byr seg.

Vi starter denne sesongen med sterke motstandere. Siden vi ikke har fått særlig med treningskamper kan starten fort bli stygg. Det hadde vært bedre med litt svakere motstand først - slik at vi fikk "spilt inn 11-eren" før vi møtte de beste lagene. Men det får vi ikke gjort noe med. Får håpe at vi får i hvert fall et par treningskamper i beina før det starter opp.
_________________
RBK fjepper
Toillat folk e folk det å
Back to top
View user's profile Send private message
Zorbeltuss
Veteran


Joined: 11 Feb 2012
Posts: 1969

PostPosted: 25.02.2021 23:08    Post subject: Reply with quote

Hjelper ikke på at Adressa har hatt Krokseter/Løfaldli som har vekslet fra å hylle nye trenere/styremedlemmer til å brøyte seg fram for å være med å kaste råtne tomater.
_________________
Og forøvrig så er ikke andelen nederlendere i sportslig avdeling stor nok før den når 100%
Back to top
View user's profile Send private message
ODN
Proff


Joined: 26 Jun 2020
Posts: 333

PostPosted: 26.02.2021 18:09    Post subject: Reply with quote

BalleK wrote:
Vi starter denne sesongen med sterke motstandere. Siden vi ikke har fått særlig med treningskamper kan starten fort bli stygg. Det hadde vært bedre med litt svakere motstand først - slik at vi fikk "spilt inn 11-eren" før vi møtte de beste lagene. Men det får vi ikke gjort noe med. Får håpe at vi får i hvert fall et par treningskamper i beina før det starter opp.


Mangel på treningskamper er jo et like stort problem for de andre lagene. Dessuten, det lagene får av treningskamper nå er kun matching mot nye motstandere - selve treningen får vi gjort på feltet selv slik situasjonen er nå. Du har rett i at vi har en ganske tøff start, men vi får være optimistiske nok til at vi kommer godt i gang - og deretter når de svakere lagene kommer - vokser luken bare mer og mer!
Back to top
View user's profile Send private message
Pinne69
Proff


Joined: 15 Aug 2018
Posts: 258

PostPosted: 26.02.2021 19:07    Post subject: Reply with quote

Foreløpig har Åge gjort det som man kunne håpe:
1. Stilt klare krav
2. Kastet ut alle som ikke ønsker /evner å bidra
3. Lagt opp til å heve det fysiske nivået
4. Hentet ekstern kompetanse for å heve klubben
5. Vært en så kjent trener at han trekker bra spillere(foreløpig kun Henriksen, men det blir nok flere)
6. Begynt å bygge et lag som kan spille den fotballen han ønsker


De neste punktene er viktigst og de får vi se om han greier å levere på ila våren:

7. Klart spillemønster
8. Ærgjerrighet foran begge mål
9. Stabilitet i prestasjonene og dermed mange seiere i ES
10. Prestere"bedre enn forventet" mot god motstand. Slik som Molde gjør i Europa.

Er meeeeget spent på denne sesongen. Litt make it or break it for det moderne RBK.
8.
_________________
"Kvikk i røttern"
Back to top
View user's profile Send private message
Zorac
Legende


Joined: 08 May 2005
Posts: 18361
Location: Lillestrøm

PostPosted: 27.02.2021 00:32    Post subject: Reply with quote

Jeg vil påstå at også Vecchia var en solid signering med tanke på hvilke andre klubber som etter sigende var interessert. Han hadde neppe havnet her under Horneland, for å si det slik.
_________________
Influencer™
Back to top
View user's profile Send private message
ibejnar
Proff


Joined: 03 Feb 2020
Posts: 272

PostPosted: 27.02.2021 00:52    Post subject: Reply with quote

Kunne Åge fiske en midtstopper med stor klasse, fart og teknik ville det være bestået. Det er det vi lige nu mangler. Og så også lige en 9er med fart og dybde løb.
Back to top
View user's profile Send private message
EspN
Veteran


Joined: 18 Sep 2009
Posts: 4953
Location: Heaven

PostPosted: 27.02.2021 13:29    Post subject: Reply with quote

En stopper og spiss hadde hevet laget enormt.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Sveinung
Junior


Joined: 15 Jul 2020
Posts: 12

PostPosted: 27.02.2021 14:34    Post subject: Reply with quote

Pinne69 wrote:

De neste punktene er viktigst og de får vi se om han greier å levere på ila våren:

7. Klart spillemønster
8. Ærgjerrighet foran begge mål
9. Stabilitet i prestasjonene og dermed mange seiere i ES
10. Prestere"bedre enn forventet" mot god motstand. Slik som Molde gjør i Europa.


Jeg synes egentlig at det er ganske tydelig hva laget prøver på - i alle fall er det noen tydelige tendenser etter at Hareide overtok:

1. Det har blitt lagt betydelig mer vekt på innlegg. Forrige sesong syntes jeg det ble tydeligere jo lengre Hareide styrte klubben, jo flere innlegg ble det. I år er innoverkanter blitt til utoverkanter slik at det er flere enn backene som skal stå for innleggene. Jeg tror vi vil se flere av hodestøtene Dino leverte i går.

2. Mer variasjon i det oppbyggende spillet. Jeg opplever at laget varierer langt mer i hvorvidt det skal bygges opp bakfra eller slås langt for så å vinne ballen i en fordelaktig posisjon. Det er vanskeligere å forsvare seg mot lag som behersker begge deler.

3. Mer gjennombruddshissighet. Det går raskere forover i banen i overganger og laget slår hyppigere ballen gjennom ledd. Dette var særlig tydelig i første omgang i går (før de ble slitne), og er nok noe vi vil se mer av når formen kommer seg inn mot sesongstart.
Back to top
View user's profile Send private message
senador
Veteran


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 9691

PostPosted: 27.02.2021 16:15    Post subject: Reply with quote

Det virker lovende, men ikke at Dino skal stå for hodestøtene. Da blir det mange tap på grunn av missende sjanser i beste fall. Dino er en av de dårligste spissene på hodet. Han scorer svært sjelden med hodet.
Back to top
View user's profile Send private message
O-Rex
Veteran


Joined: 30 Aug 2005
Posts: 1802
Location: Oslo, 54 mil fra Mekka

PostPosted: 27.02.2021 18:59    Post subject: Reply with quote

EspN wrote:
En stopper og spiss hadde hevet laget enormt.


Nei, we need two stoppers and three spisses!
_________________
Her burde det stått noe kult.
Back to top
View user's profile Send private message
Frankiefourfingers
Veteran


Joined: 01 Mar 2008
Posts: 3474

PostPosted: 27.02.2021 20:00    Post subject: Reply with quote

senador wrote:
Det virker lovende, men ikke at Dino skal stå for hodestøtene. Da blir det mange tap på grunn av missende sjanser i beste fall. Dino er en av de dårligste spissene på hodet. Han scorer svært sjelden med hodet.


Kan omtrent ikke huske at han har fått et eneste godt innlegg gjennom hele sesongen.

Dino er ikke problemet. Dysfunksjonelt lag er problemet. Så får vi se om Hareide klarer skape et kollektiv.
_________________
I have spoken.
Back to top
View user's profile Send private message
bæærnt
Proff


Joined: 30 Jun 2005
Posts: 423

PostPosted: 27.02.2021 20:56    Post subject: Reply with quote

Zorac wrote:
Vi ansetter trenere som har imponert i en eller annen kapasitet tilsynelatende uten å fokusere på om de har riktig kompetanse, stil eller filosofi i forhold til hvor vi vil


Det er vel kanskje det som har vært det største problemet; verken tydelige mål eller klar retning. Mandatet som styret/klubben har gitt til sportslig ledelse minner mest om å bære staur i ei blaut hengemyr. At man samtidig rekrutterer feil blir liksom bare en bekreftelse på elendet.
Back to top
View user's profile Send private message
Zorac
Legende


Joined: 08 May 2005
Posts: 18361
Location: Lillestrøm

PostPosted: 28.02.2021 00:14    Post subject: Reply with quote

Jeg tror vi er fremme ved selve kjernen når vi ser på ansvars- og rollefordeling. Hvem eller hvilken rolle som har ansvar for kontinuitet i de forskjellige leddene.

I Troillprat har vi vært så heldige å få en god prat med de tre øverste lederne i sportslig avdeling; en styreleder, en hovedtrener og en sportslig leder, og vi har aktivt forsøkt å få svar på akkurat dette. Med vekslende hell, for å si det forsiktig:

Koteng sa at det var SalMar som var støpeskjea for A-laget, og med det kontinuitetsbærer på spillestil og filosofi. Dette er meget merkelig, da denne kanalen leverer kun en liten andel av spillerne som hentes til A-laget, og i tillegg kan hele organisasjonen i akademiet røskes opp med rota og byttes ut, slik vi så da man gikk fra nederlandsk fremoverlent satsing til en langt mer sidrumpa lokal modell. Det ville også vært mer naturlig at fakkelbæreransvaret lå hos sportslig leder, som faktisk har ansvar både for SalMar, spillerlogistikken for øvrig og ofte er involvert i treneransettelser, men denne rollen ble ikke nevnt.

Den gang hovedtrener Horneland sa noe sånt som at både han og sportslig leder hadde ansvaret for spillerlogistikken, men mest ham som "øverste leder i sportslig avdeling". Skal en hovedtrener ha hovedansvaret for spillere inn, fordrer det at man ansetter relativt like trenere, slik at man slipper paradigmeskifte hver gang denne erstattes. Det er også ganske spesielt at den gang sportslig leder Bjørnebye fikk/tok hovedrollen i å ansette/finne hovedtrener, en rolle som by default må være overordnet ham selv med tanke på hvordan rollefordelingen post Kåre fungerer.

Hvor mye jeg enn forsøker å grave i hvem som har eller tar ansvaret for videreføring av filosofi og sportslig kontinuitet i praksis, jo mindre forstår jeg. Det er håpløst om disse verdiene skal ligge på utviklingsavdelinga alene, spesielt når det er så store utskiftninger i ledelse der. Og det bør åpenbart ligge i en rolle som har hoveddelen av jobben knyttet mot A-laget.

Det naturlige er at det bør ligge hos sportslig leder, som har et litt annerledes og mindre flyktig ansettelsesforhold enn trenere. Så forstår jeg selvfølgelig at man må flytte mye ansvar over på hovedtrener, om ikke annet som ren proforma, etter Kåre grunnet arbeidsmiljøloven. Men det var absolutt ikke slik at dette ansvaret lå krystallklart hos noen andre før Kåre gikk til sak heller.

Vi trenger en tydelig rolleklarhet i klubben. Både fordi vi som supportere må kunne vite hvem som fortjener ris og ros, hvilke krav som skal plasseres hvor, og i hvilken stol klubbens identitet på kort og lang sikt sitter, men også for at klubben skal vite hva som forventes og trengs i de ulike roller. Når både alle og ingen har litt ansvar for de forskjellige kontinuitetsfaktorene, er det ikke så rart det blir rot. Og så er det, som en sidenote, kanskje ikke så rart søkelyset til slutt havner på Koteng når ansvaret er så pulverisert. Da går man til den øverste myndighet og stiller denne til veggs.
_________________
Influencer™
Back to top
View user's profile Send private message
Bart1
Veteran


Joined: 21 Sep 2015
Posts: 1134
Location: Selsbakk

PostPosted: 28.02.2021 00:34    Post subject: Reply with quote

Frankiefourfingers wrote:
Kan omtrent ikke huske at han har fått et eneste godt innlegg gjennom hele sesongen.

Dino er ikke problemet. Dysfunksjonelt lag er problemet. Så får vi se om Hareide klarer skape et kollektiv.


Dino er det svakeste leddet nå. 6/7 spillemål på en sesong er for dårlig.
Back to top
View user's profile Send private message
Zarm93
Veteran


Joined: 06 Apr 2015
Posts: 1943

PostPosted: 28.02.2021 16:34    Post subject: Reply with quote

Bart1 wrote:
6/7 spillemål på en sesong er for dårlig.


Han hadde 8 spillemål i serien forrige sesong. Så da er det vel innenfor da?
For øvrig like mange som Søderlund hadde på sine to siste sesonger her. Uten at det sier så mye.
Back to top
View user's profile Send private message
Neeskens
Rutinert


Joined: 03 Aug 2019
Posts: 792
Location: Trondheim

PostPosted: 01.03.2021 09:41    Post subject: Reply with quote

Hører Helland mener Hareide tar en Hamren.. Bunnsolid, vanskelig å bryte ned, men kjedelig offensivt.
Skal vi slå innlegg fra 25m med 8 mann bak ballen blir det piping på Lerkendal!
_________________
Medløpere.
Back to top
View user's profile Send private message
ØstlandsJokke
Junior


Joined: 19 Sep 2006
Posts: 46

PostPosted: 01.03.2021 10:18    Post subject: Reply with quote

Tror kanskje vi "må" ta en Hamren nå og bygge trygghet litt fra bunn.
Alle ønsker seg opplevelser fra glansperioden men vi må vel realitetsorientere oss bittelitt. Selv den jevne Lerkendalgjenger må ha et snev av tålmodighet til et nytt prosjekt nå...

Sånn ting er nå så tar jeg heller noen 1-0 kamper og at vi er med i kampen om gull enn at vi er nummer 7 etter ti runder med noen målrike uavgjorter, et par 3-2 seire, men garanterte tap mot MFK (4-1) og Glimt (6-1). Resultattipsene er er en gratistjeneste fra meg til dere...
Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 56, 57, 58  Next
Page 50 of 58

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2021 RBKweb