English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Rosenborg - Stabæk (NM)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 31, 32, 33  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  

Hvem var best?
Hansen
87%
 87%  [ 153 ]
Svensson
1%
 1%  [ 3 ]
Lædre Bjørdal
0%
 0%  [ 1 ]
Eyjolfsson
0%
 0%  [ 1 ]
Skjelvik
0%
 0%  [ 0 ]
Jensen
0%
 0%  [ 1 ]
Selnæs
4%
 4%  [ 8 ]
Midtsjø
0%
 0%  [ 1 ]
Helland
0%
 0%  [ 0 ]
Søderlund
1%
 1%  [ 2 ]
Mikkelsen
0%
 0%  [ 0 ]
De Lanlay
1%
 1%  [ 3 ]
Vilhjalmsson
1%
 1%  [ 2 ]
Konradsen
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 175

Author Message
number10
Veteran


Joined: 16 Sep 2012
Posts: 1655

PostPosted: 23.09.2015 22:32    Post subject: Reply with quote

Mange av Stabækspillerne var ufine og usportslige, de faller også som potetsekker hele gjenge.
Har ikke Bob noe disiplin og kustus på guttene?!?
Annan vil jeg aldri se i noen RBK-drakt igjen, visst det lar seg gjøre!!!
_________________
«Koteng: Jo dårligere og dårligere det gikk, jo tryggere var vi på at Horneland var rett mann.»
Back to top
View user's profile Send private message
hello
Veteran


Joined: 04 Apr 2008
Posts: 7786

PostPosted: 23.09.2015 22:33    Post subject: Reply with quote

Quote:
Fordi det andre(Stabæk red.anm) laget er bedre.

I nesten alt.

MEN STABÆK ER også minst. Og det felte dem. De hadde ingen reservetank da de trengte påfyll. Så det var ikke kvalitetene som var viktigst i denne kampen.


Haha!
Back to top
View user's profile Send private message
v_olden
Veteran


Joined: 10 Jul 2007
Posts: 2858

PostPosted: 23.09.2015 22:33    Post subject: Reply with quote

Hansen - 8
Svensson - 5
Bjørdal - 4
Eyjolfsson - 4
Skjelvik - 3
Jensen - 4
Selnæs - 6
Midtsjø - 3
Helland - 5
Søderlund - 5
Mikkelsen - 3

De Lanlay - 6
Konradsen - 5
Vilhjalmsson - 6

Stabæk sin straffe var OK, vår var meget billig.
_________________
Medlem nr. 2201

Vinner av preseasonresultattipsekonkurransen 2014
Back to top
View user's profile Send private message
Aristoteles
Veteran


Joined: 25 Nov 2006
Posts: 2355

PostPosted: 23.09.2015 22:36    Post subject: Reply with quote

Jeg er så lei av at det blåses straffespark på alt mulig i tippeligaen. Angrepspillerne kaster seg inn i forsvarsspillere og får straffespark. Det skjer så jævlig ofte. Det er ingen felling hvis en angrepsspiller kaster seg på en forsvarspiller. To nye eksempler på det i dag. Ingen av dem faller fordi de faktisk blir felt. De kaster seg på forsvarspillerne.

Men vi vant Cool . Jippeykaye Cool
Back to top
View user's profile Send private message
thomas_katt
Proff


Joined: 07 Aug 2012
Posts: 414
Location: Alta Rock City

PostPosted: 23.09.2015 22:44    Post subject: Reply with quote

Sånn sett er vår straffe mest straffe, reell kamp om ball, Svensson først og på tur igjennom mot mål. Dadde det vært mindre spillere rundt og lenger ut på banen hadde det fort blitt gult kort også...

I angrepet før 3-2 sier Klaveness at Midtsjø står og sover, når hun ser reprisen skryter hun av hvor våken Midtsjø er. Makan til ubrukelig dame altså! Var nesten så jeg slo på radioen for å få panserduoen Tråen og Løken
_________________
ÅTTIÅTTE FÆMTIFÆM PÅ TAVLAAA!!! ÅTTIÅTTE FÆMTI FÆM PÅ TAVLA! FRODE JOHNSEN HAR SKÅRA 3!!!

Det er alt for mange i norsk fotball som tenker langsiktig. Prøv å bli god nå (Nils Arne Eggen)

@thomas_katt på twitter
Back to top
View user's profile Send private message
Harceïde
Veteran


Joined: 03 Mar 2011
Posts: 6339

PostPosted: 23.09.2015 22:45    Post subject: Reply with quote

Når og hvordan skaffer jeg cupfinale-billetter?

Drittkamp. Nydelig resultat. Kjøp Birger Meling. Selg Skjelvik om noen byr mer enn 7 mill.

Takk for meg
Back to top
View user's profile Send private message
Zorac
Legende


Joined: 08 May 2005
Posts: 17632
Location: Lillestrøm

PostPosted: 23.09.2015 22:45    Post subject: Reply with quote

Trist gjensyn med Annan, dessverre. HAdde gledet meg til å se ham i TL igjen, men dette ble bare tragisk. Han har riktignok alltid hatt sine unoter, også hos oss, men i dag viser han hele spekteret av usportsligheter. Får et gult kort som er orange, og kunne meget vel fått et til når han sparker bort ballen etter frispark. I tillegg både slår og sparker han etter Selnæs, klyper ham, og blander seg borti enhver diskusjon med dommeren. Kunne fort vært utvist med to gule i dag, i tillegg til at han i hvertfall skulle hatt to direkte røde, kanskje tre.

Stryk også til NRK, for en sjelden gangs skyld. Det poengeteres cirka 30 ganger de siste 20 at vi har en bredde i stallen Stabæk ikke matcher ved å kunne sette inn de Lanlay og Vilhjalmsson, mens det ikke på noe tidspunkt mot slutten nevnes at vi i tillegg til faste serierunder hadde en kamp mot god internasjonal motstand for ei uke siden mens Stabæk hvilte. Klaveness ser på Svenssons straffe som langt billigere enn Assante sin, noe jeg er dypt uenig i. Det kommer også mye merkelige kommentarer som at Helland forsøker å filme seg til frispark idet han går ned med krampe, mens Assante som slenger seg i sekstenmeteren og snur seg mot dommeren etter å ha fått tre fingre på skuldra, forsvares med at det ikke er lov å hindre hverandre på fotballbanen.

Så var det gjort.

Vi vant på en - i lange perioder - elendig dag. Første halvtimen av andre omgang må være årsverste. Knapt en pasning treffer, vi taper alle andreballer, og vi får ikke til to trekk på rad uten ballmist. Vi ser slitne ut og er upresise, og vi klarer ikke å etablere noe eget spill eller finne koblinger i minst 70 av kampens 120 minutter. Mest av alt er jeg skuffet over Selnæs og Midtsjø, som leverte svakt i store perioder, til tross for at de var ute med suspensjoner mot Molde.

Jeg må også moderere meg kraftig på Hansen. Han har vært virkelig klasse de siste kampene, og har tatt enorme steg, eventuellt truffet høstformen. Han gjør knapt en feil og er meget sterk på strek, i tillegg til å fortsette med det gode fotarbeidet. Synes også han virker langt mindre "fisk på land" i feltarbeidet. Fortsett sånn, og vi har for første gang på lenge en keeper som ikke står tilbake for ambisjonsnivået til klubben.

Alt annet til side; vi er i cupfinalen! Så får vi bare håpe at Viking må ut i ekstraomganger i morgen, slik at vi stiller med nogen lunde like premisser til helga.

Børs:

Hansen: 7
Gjør et pår meget gode reaksjonsredninger som både gjør at vi ikke kommer under tidlig, og at vi ikke får baklengs mot slutten. Dønn trygg med ball i beina, og jeg husker ikke mer enn to utspill som ikke treffer medspiller.

Svensson: 5 Mindre synlig i dag enn vi er vant til, både offensivt og defensivt, og sliter spesielt med å holde en svært god Meling i sjakk. Får dog - som vanlig - extra credits for innsats, og jobber utrettelig i begge ender av banen. Skaffer straffespark.

Bjørdal: 4 Rydder noen cornere, men er ikke all verdens synlig. Jobber hardt, dog ikke alltid med resultat, og sløver (som flere andre) på Stabæks første mål.

Holmar: 6 Vår beste i forsvaret i dag. Rydder godt og forsøker også noen "Hoftun-initiativer". Fører ball og slår gjennombruddspasninger, noe han ikke alltids lykkes med. Imidlertid er det flott med stoppere som forsøker slikt.

Skjelvik: 2 Sliter enormt mot Assante, som tross alt ikke er fantastisk i dag. Holder igjen i det offensive for å sikre defensivt, men lykkes heller ikke med denne biten. Lager et fryktelig unødvendig straffespark som kanskje er noe billig, men han fikk bokstavelig talt førstehåndserfaring med at den kjappe ghaneseren velter lett få minutter før.

Selnæs: 5 Er dårlig i de periodene vi kollektivt er dårlige, og viser kanskje med det hvor viktig han er. Lykkes i de dårlige periodene ikke all verdens defensivt, og pasningene sitter ikke. Bruker for lang tid med ball i brorparten av kampen, og blir stående og holde ball for så å spille støttepasning, slik at Stabæk kommer i balanse. Har dog svært gode og marginale pasninger innimellom, og blir langt mer synlig når Stabæk blir slitne. Flott å se han ikke blir med på mind-games med Annan i særlig grad. Har noen skumle og uvanlige ballmist. Har som tidligere nevt fortsatt litt å gå på under press om han har ambisjoner om en god liga.

Midtsjø: 3 Får til lite. Spiller seg uvanlig inn i mye problemer, og mister ballen der han vanligvis forserer mot TL-motstand. Jager ofte feil rom, og gjør seg for lite spillbar. Bruker for mye tid og har for defensive valg med ball de gangene han har den.

Jensen: 5 Er en av få som får godkjent i den dårlige perioden i første omgang. I denne perioden er han flink på pasningsvalg og drar seg løs om han ikke har pasningsalternativer, og får pluss i margen for en strålende assist til Helland (håper eventuelle stridsøkser er begravd her, og tonen virket generelt bedre dem imellom i dag). Bruker for mye tid og gjør ting for fancy i de få avslutningsposisjonene han får. Går sur mot slutten av første omgang, noe som fortsetter i andre. Bruker mye tid på å blåse ut frustrasjon. Byttes helt korrekt av etter timen grunnet humøret.

Mikkelsen: 3 Veldig usynlig, og preger ikke kampen overhodet. Noe kan sikkert tilskrives at han ikke får ballen all verden, og noe at Stabæk har forberedt seg godt, men i dag er han ikke god. Når han jager bakrom er han ofte i offside.

Søderlund: 4 Blir så fryktelig, fryktelig alene. Blir utsatt for Flo-pasningen i brorparten av sine minutter på banen, men finner svært sjelden medspiller med nedfallsfrukten. Mest synlig som førsteforsvarer i dag, hvor han tidvis er god. Lager imidlertid en del unødvendige frispark. Klarer tilsynelatende kunststykket å sette en straffe på volley, altså liggende i lufta. Kald når det trengs, altså.

Helland: 4 Utfordrer en god del, og kommer seg av og til rundt. Det blir dog lite resultater i assist-rollen i dag. Dårlige cornere. Meget kald og god avslutning på første målet. Jobber brukbart defensivt mot slutten, og har en frekk og viktig brasse-klarering i de siste minuttene - med krampe. Bedring fra de siste kampene, kanskje han er på vei tilbake? Scorer et meget vakkert og iskaldt mål.

----

Konradsen: 5 Innfører endelig litt duellkraft på midtbanen. Tøff og uredd, og vinner mye på hodet. Bidrar spesielt på venstrekanten, og kommer seg til sjanser. Burde satt corneren han headet 20 cm over på mål. Burde tatt enda mer tak i en ellers svak midtbane.

de Lanlay: 6 Kommer riktignok inn på et gunstig tidspunkt, men skaper mest av våre vinger i dag. Utfordrer, skaper problemer for Stabæk, og jobber også godt tilbake. Slår flere gode innlegg, men bare ett blir tellende; en fantastisk volley-assist. Vanskelig å ta ifra ballen, og flink til å forsere med. Som sagt litt vanskelig å vurdere utifra kampbildet han kommer inn i, men karakter er gitt utifra de premissene han får idet han kommer inn. Burde bli enda tøffere i å dra seg forbi motspiller, noe jeg er overbevist om at han har evner til.

Vilhjalmsson: 6 Viking-tøff, og da snakker jeg ikke om laget. Jobber seg meget godt fri og setter kaldt inn 3-2 på volley med innsida. Tar ellers duellene både offensivt og defensivt, selv om det ikke alltid er like rafinert. En spiller jeg har blitt veldig glad i, da han viser baller på størrelse med Blücher hvoren han spiller i sentrallinja. Han klarer å gjøre en viktig jobb uansett posisjon og rolle. At han er litt sent ute til å nå ball tidvis hindrer og at han kanskje burde vært litt kjappere inne i dueller med tanke på tidspunkt og kampbilde han kom inn i en vinn eller forsvinn-kamp hindrer høyere karakter.
_________________
Consider sport, the babyish enthusiasms and rages which it excites, whole nations disturbed by disputes between boys. We are children. -Aleister Crowley
Back to top
View user's profile Send private message
MiTo
Senior


Joined: 21 Sep 2013
Posts: 137

PostPosted: 23.09.2015 22:47    Post subject: Reply with quote

Cred til kjernen for bra banner før kampstart!
Back to top
View user's profile Send private message
TomH
Veteran


Joined: 08 May 2004
Posts: 4908
Location: Buskerud

PostPosted: 23.09.2015 22:48    Post subject: Reply with quote

Dagbladets Morten Pedersen (selvfølgelig) mener at RBK vant pga pengene! Noen som klarer å finne ut hvor mange spillere Stabæk har hentet i løpet av de to årene med Bob Bradley - og hvor mange egenproduserte talenter de jevnlig bruker?

Jeg har en magefølelse på at RBK har hentet færre og at RBK spiller med flest egenproduserte spillere...
_________________
Takk.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
robinla
Veteran


Joined: 20 Jan 2005
Posts: 1836
Location: Trondheim

PostPosted: 23.09.2015 22:50    Post subject: Reply with quote

MagT wrote:
Cred til kjernen for bra banner før kampstart!


Hm... fikk av en eller annen grunn ikke med meg den... forklar? Smile
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Harceïde
Veteran


Joined: 03 Mar 2011
Posts: 6339

PostPosted: 23.09.2015 22:51    Post subject: Reply with quote

Bye wrote:
http://www.dagbladet.no/2015/09/23/sport/rosenborg/fotball/stabek/cup/41216820/

Morten Pedersen, ass. Type. Håper han gråter seg i søvn i natt; for maken til pisspreik..


Fyren er en komplett klovn

MEN det visste vi fra før.

Håper han setter fast krøllene i heisssjakta

OG GJERNE
imorgen på vei til jobb

(morten pedersen-punchline til slutt som ikke har noe med resten av innholdet å gjøre)
Back to top
View user's profile Send private message
Harceïde
Veteran


Joined: 03 Mar 2011
Posts: 6339

PostPosted: 23.09.2015 22:52    Post subject: Reply with quote

robinla wrote:
MagT wrote:
Cred til kjernen for bra banner før kampstart!


Hm... fikk av en eller annen grunn ikke med meg den... forklar? Smile


Et knøttliten banner, antageligvis skrevet på dopapir. Noe om at de er verstingene i samfunnet. Husker ikke ordrett.
Back to top
View user's profile Send private message
25
Proff


Joined: 31 Jan 2005
Posts: 250

PostPosted: 23.09.2015 22:55    Post subject: Reply with quote

Samfunnsfiende nr. 1.

_________________
GPT


Last edited by 25 on 23.09.2015 23:05; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Zorac
Legende


Joined: 08 May 2005
Posts: 17632
Location: Lillestrøm

PostPosted: 23.09.2015 22:56    Post subject: Reply with quote

Bye wrote:
http://www.dagbladet.no/2015/09/23/sport/rosenborg/fotball/stabek/cup/41216820/

Morten Pedersen, ass. Type. Håper han gråter seg i søvn i natt; for maken til pisspreik..


Jeg merker meg at heller ikke Morten P, som han ynder å kalle seg, i det hele tatt nevner at RBK med sin enorme stall skapt med økonomisk overflod har hatt et tøffere kampprogram en noen andre TL-lag i høst. For seks dager siden hadde Stabæk formasjonstrening og taktikkmøte foran kampen mot oss (spissformulering, selvsagt), mens vi møtte PDD det nest beste laget i Frankrike på bortebane med et lag med andre- og tredjevalg i flere posisjoner - og vant så vidt ikke. I tillegg var de vi ikke kunne stille med i den kampen skadet, og fikk med det ikke kamptrening.

At Oslo-pressen nekter å innse at RBK er Norges beste lag de gangene vi er det er intet nytt, men jeg må si at jeg nesten er fascinert over at folk som tjener til livets opphold som sportsjournalister ikke har bedre retorikk en den gjengse småkorpulente sofasupporter.

For øvrig vil jeg gi voldsom skryt til Kjernen. Hatet, forakten, fascismen og rasismen dere liret av dere i kveld holdt imponerende høyt nivå og "stamina"! Tommel'n opp!
_________________
Consider sport, the babyish enthusiasms and rages which it excites, whole nations disturbed by disputes between boys. We are children. -Aleister Crowley
Back to top
View user's profile Send private message
Zarm93
Veteran


Joined: 06 Apr 2015
Posts: 1753

PostPosted: 23.09.2015 23:04    Post subject: Reply with quote

Hansen: 8
Synes det er skremmende at han igjen er våres beste. Dog er det deilig å se at han har hevet seg fra tidlig i sesongen.

Svensson: 5
Bjørdal: 5
Holmar: 5
Skjelvik: 3

Jensen: 3
Selnæs: 3
Midtsjø: 3

Helland: 4
Søderlund: 3
Mikkelsen: 2

De Lanley: 5
Back to top
View user's profile Send private message
Strand
Veteran


Joined: 22 Jul 2005
Posts: 6468

PostPosted: 23.09.2015 23:04    Post subject: Reply with quote

Det har ingen hensikt å gå i diskusjon med Morten Pedersen. Mannen hater Rosenborg, og er kun slått av Esten i kampen om landets dårligste kommentator.
Back to top
View user's profile Send private message
Mustrum Ridcully
Veteran


Joined: 15 Nov 2011
Posts: 9402
Location: Helt Apoel

PostPosted: 23.09.2015 23:18    Post subject: Reply with quote

Strand wrote:
Det har ingen hensikt å gå i diskusjon med Morten Pedersen. Mannen hater Rosenborg, og er kun slått av Esten i kampen om landets dårligste kommentator.


Eh, Kroken?
_________________
Agbogbloshie park inspector.
Quis custodiet ipsos custodes?
Back to top
View user's profile Send private message
Trondheim
Veteran


Joined: 10 Mar 2007
Posts: 3048

PostPosted: 23.09.2015 23:20    Post subject: Reply with quote

Annan om klypinga på Selnæs inibtervju med Aftenposten:

- Kløp du Selnæs?

- Ja, men det var ikke ment sånn. Han var på vei til å snakke med dommeren og jeg prøvde å ta tak i drakta hans for å holde han unna, sier Annan.mUfyselig type
Back to top
View user's profile Send private message
Chuck Bendtner
Veteran


Joined: 14 Mar 2006
Posts: 6181
Location: Rettsia av byen

PostPosted: 23.09.2015 23:22    Post subject: Reply with quote

Dew wrote:
Et knøttliten banner, antageligvis skrevet på dopapir. Noe om at de er verstingene i samfunnet. Husker ikke ordrett.


Anbefaler en tur til legen hvis du bruker det der som dopapir. Da er det noe feil.
Back to top
View user's profile Send private message
Harceïde
Veteran


Joined: 03 Mar 2011
Posts: 6339

PostPosted: 23.09.2015 23:23    Post subject: Reply with quote

Haha, satt rett bak der Annan/Selnæs-situasjonen oppstod, og han prøvde aldri verden å dra bort Selnæs. Det var et klyp i frustrasjonen over å ha blitt klippet ned.

Trist gjensyn med Annan, men nå vet vi hvordan det var for motstanderen i enkelte kamper tilbake i 2009/2010. Fortsatt en legende, men dette var en dårlig tilbakekomst - spesielt med tanke på at han ble applaudert inn.
Back to top
View user's profile Send private message
thomas_katt
Proff


Joined: 07 Aug 2012
Posts: 414
Location: Alta Rock City

PostPosted: 23.09.2015 23:30    Post subject: Reply with quote

Trondheim wrote:
Annan om klypinga på Selnæs inibtervju med Aftenposten:

- Kløp du Selnæs?

- Ja, men det var ikke ment sånn. Han var på vei til å snakke med dommeren og jeg prøvde å ta tak i drakta hans for å holde han unna, sier Annan.mUfyselig type


Ah, men det forandrer saken. Helt riktig at han ikke fikk gult kort. Usportslig å ta han av før ekstraomgangene. Lumpent gjort av Bob
_________________
ÅTTIÅTTE FÆMTIFÆM PÅ TAVLAAA!!! ÅTTIÅTTE FÆMTI FÆM PÅ TAVLA! FRODE JOHNSEN HAR SKÅRA 3!!!

Det er alt for mange i norsk fotball som tenker langsiktig. Prøv å bli god nå (Nils Arne Eggen)

@thomas_katt på twitter
Back to top
View user's profile Send private message
machiavelli
Veteran


Joined: 16 Jul 2013
Posts: 1641

PostPosted: 23.09.2015 23:34    Post subject: Reply with quote

Hahah, rein bullshit. Han går etter selnæs og setter klypene til. Helt intensjonelt.
Back to top
View user's profile Send private message
Mynthon
Senior


Joined: 09 Feb 2012
Posts: 191
Location: Nidaros

PostPosted: 23.09.2015 23:42    Post subject: Reply with quote

Dew wrote:
Et knøttliten banner, antageligvis skrevet på dopapir. Noe om at de er verstingene i samfunnet. Husker ikke ordrett.


Forsøk på å være morsom, eller?
_________________
Gama tous tin mana, Rosenborg.
Back to top
View user's profile Send private message
SunsetSalami
Legende


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 10997

PostPosted: 23.09.2015 23:44    Post subject: Reply with quote

Deilig med cupfinale.

Hetsen av Annan er talentløs og vise hvor dobbeltmoralske vi fotballsupportere er. Han har alltid vært sånn, og var en stor helt hos oss. Skal han moderere spillet sitt fordi han møter gamleklubben?
Back to top
View user's profile Send private message
Macha
Veteran


Joined: 05 Nov 2008
Posts: 4320

PostPosted: 23.09.2015 23:46    Post subject: Reply with quote

Så fort noen vet hva Bob og Hoftun så fyrig diskuterte etter kampen så meld gjerne ifra Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 31, 32, 33  Next
Page 28 of 33

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2020 RBKweb