English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2024
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Rosenborg - VÃ¥lerenga
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  

Hvem var beste Rosenborg-spiller?
Hansen
0%
 0%  [ 0 ]
Hedenstad
5%
 5%  [ 6 ]
Reginiussen
0%
 0%  [ 0 ]
Hovland
1%
 1%  [ 2 ]
Trondsen
9%
 9%  [ 10 ]
Zachariassen
4%
 4%  [ 5 ]
Lundemo
15%
 15%  [ 16 ]
Ã…sen
0%
 0%  [ 0 ]
Helland
1%
 1%  [ 2 ]
Islamovic
3%
 3%  [ 4 ]
Ceide
55%
 55%  [ 58 ]
Tagseth
0%
 0%  [ 0 ]
Børven
0%
 0%  [ 1 ]
Total Votes : 104

Author Message
Oppmannen
Veteran


Joined: 02 Aug 2008
Posts: 4814
Location: Trondheim

PostPosted: 01.07.2020 23:16    Post subject: Reply with quote

Annan var vår Makelele ja. Lå som regel og ryddet med bra radius i 4-2-3-1 med Tettey (mer offensivt løpende) ved sin side. Fungerte bra.

Hvis PCS er motivert og heldig med skader kan han spille indreløper i sju år til, forutsatt at Roar Strand-standarden på 40 års garanti på indreløperkropper gjelder fremdeles. Men uansett om han skal være i midten (Lille-Per i midten) eller løper så må han være deltakende og konstruktiv framover. Vi hverken behøver eller har råd til en ren ploger. Hvis han får igang kombinasjonsspill med Holse/Helland og Hedenstad/Reitan kan det bli artig på sida der igjen. Lenge siden sist. Men har ærlig talt ikke mye til forventninger.
_________________
Oppmann m/ fire tiårs erfaring i å vinne andreball.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Nidarosballklubb
Rutinert


Joined: 15 Apr 2019
Posts: 648
Location: Norge

PostPosted: 02.07.2020 00:42    Post subject: Reply with quote

Henriksen bekreftet at Ceide måtte ut da han var for sliten. Så ro ned litt neste gang før dere kaller det tabbe av Henriksen?
Back to top
View user's profile Send private message
nidaros997
Veteran


Joined: 03 Aug 2007
Posts: 2510

PostPosted: 02.07.2020 02:27    Post subject: Reply with quote

En annen måte å se det på er kanskje at når Adegbenro er ute, så har vi for få vinger å velge mellom? Helland spilte nesten hele kampen, og Ceide er god men holder ikke hele kampen når han er så aktivt med som han var i første-omgangen.

Åsen har vel blitt brukt ute på venstre-kanten tidligere, som vikar, og gjorde det helt greit om jeg husker riktig? Kan noen av spissene spille ving sånn noenlunde, eller blir det eventuelt en "skjev 3-er" foran når vi ikke har flere vinger å sette inn? Sidespisser? Cool

Sånn ellers så sitter jeg igjen med det inntrykket etter de to siste kampene at sultindeksen må ha vært skyhøy i dette laget.
Back to top
View user's profile Send private message
davidhe811
Guest





PostPosted: 02.07.2020 04:29    Post subject: Reply with quote

uten tvil den beste spilleren er Islamovic, han har mye kvalitet og visjon
Back to top
Zarm93
Veteran


Joined: 06 Apr 2015
Posts: 2719

PostPosted: 02.07.2020 08:47    Post subject: Reply with quote

Den er god, david.
Back to top
View user's profile Send private message
KitWalker
Veteran


Joined: 16 Mar 2011
Posts: 3961

PostPosted: 02.07.2020 08:53    Post subject: Reply with quote

Neste kamp håper jeg, om Samuel er klar, at han starter til venstre og Ceide til høyre. Helland bør benkes og kan heller komme innpå senere når det er slitne bein.
Og Brattbakk bør også få en real sjanse.
Back to top
View user's profile Send private message
SverreTrd
Senior


Joined: 09 Apr 2019
Posts: 140
Location: Trondheim

PostPosted: 02.07.2020 09:25    Post subject: Reply with quote

Bra første omgang, da ser man at RBK kan spille underholdende og god fotball. Vi slapp til muligheter da også, men det handler om at viljen til å angripe er større enn frykten for å slippe inn. Det kan vi leve godt med!

Jeg tror det er et resultat av enkle retningslinjer og troen på at man faktisk kan vinne etter kampen i Bergen. I det hele tatt minnet det om dengang KI tok over RBK og "slapp dem løs".

I andre omgang ble det tydelig at innsatsen i første hadde kostet, og at TH sin tilnærming kanskje blir for enkel: Han har hatt kort tid, så det bør ikke holdes mot ham. Og det bør også vise potensielle trenerkandidater at her er det upløyd mark!

Troen på at vi har potensiale og at vi kan, er det viktigste!
Back to top
View user's profile Send private message
haavarl
Forumsjef


Joined: 10 Sep 2002
Posts: 15252
Location: Askim

PostPosted: 02.07.2020 09:53    Post subject: Reply with quote

Neeskens wrote:
Makelele var ikke indreløper. Annan var vår Makelele


Apropos ingenting, jeg husker Frankrikes 4-2-3-1 med Makelele og Vieira bak på midten, det var rimelig solide saker. All ære til Annan og Tettey, men, du verden ...
_________________
Embrace science - resist ignorance
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Forumsjef


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 11618
Location: Rett ved regnbuens ende

PostPosted: 02.07.2020 11:04    Post subject: Reply with quote

Det ble jo litt en kamp med to omganger dette, og det var jo en tanke som meldte seg i løpet av første omgang, da vi sprang over Vålerenga og fikk fryktelig mange gunstige brudd: tåler vi virkelig å holde på med den intensiteten i nitti minutter? Er vi så mye bedre trent?

Vi hadde jo muligheten til å drepe denne kampen i første omgang, men for all den terpingen vi visstnok har bedrevet på siste tredel har vi påfallende store vanskeligheter med å omsette gunstige brudd og overtall til klare målsjanser. Vi lar oss veldig lett lede ut på sidene, og gjør oss veldig avhengige av at vingene lykkes med en avdribling eller backene treffer med et presset innlegg. Det er ikke tilfeldig at de sjansene vi skapte kom etter dødball og målet etter en sjelden enkeltmannsprestasjon etter et angrep som gikk i stå. Sånn sett var det et steg tilbake, synes jeg, fra de beste periodene mot Brann. Også i vår beste omgang.

Likevel er vi på en måte på vei et sted, og det kan synes som fokuset på å jage og spille ballen fort tar vekk litt av nervøsiteten i laget. Man rekker ikke helt å tenke negative tanker. Problemet med det litt hektiske balltempoet vårt (som vi forøvrig så tendenser av også i sesongstarten under Horneland) er at det blir litt sånn håndball uten playmaker. Veldig sånn flytting av ball, men spillepunktene rekker ikke egentlig å gjennomføre noen gode bevegelser foran ballfører heller, så etter hvert ble indreløperne stående mye i ro mens ballen gikk rundt ramma til Vålerenga. Hvis vi ser på Bodø/Glimt, for eksempel, så er de mye tydeligere på bevegelsesmønstrene de setter opp, og klarer å skaffe seg tid nok på ballen til å gjøre gode valg i trekantene sine. Vi, på vår side, setter opp mye to- og enkanter på første bevegelse, for å si det sånn, med resten av den geometriske figuren halsende etter et sted.

I andre omgang skjer det et par ting. For det første blir vi slitne. Noen blir veldig slitne. For det andre: Fagermo gjør noen grep for ikke å bli brutt så ofte (varierer mer med lange oppspill pluss generell skjerpings), og legger en mann på Lundemo for å gjøre det vanskeligere for oss å vende spillet. De får mer ball, vi havner nok en gang i en situasjon der det høye presset blir halvveis, og vi faller veldig dypt i banen. Der er vi regelrett dårlige til å skaffe oss kontroll på ballen, og vi får unngjelde for litt svake ballferdigheter sentralt når vi skal spille av press. Slik laget vårt er satt sammen i dag vil det alltid være sentralt å beholde et initiativ der det er vi som hugger på gjenvinning, og ikke motsatt, for vi er like dårlig egnet til å spille oss fri som vi er godt egnet til å gjenvinne.

Så uavgjort var et greit resultat her. Vi har mye passion, Vålerenga er (ikke overraskende) bedre organisert. Vi kan ikke forvente at treet vokser inn i himmelen bare fordi vi har kvittet oss med 2/3 av eksisterende trenerteam for en uke siden, og vi ser at det er en jobb å gjøre for påtroppende hovedtrener. Men det er et potensiale i laget, og kanskje er det nøyaktig den vesentlig mer rutinerte rollespilleren på topp og den vesentlig mer rutinerte midtbanespilleren som kan hjelpe en rutinert trener med å kombinere intensiteten vår med roen til å gjøre litt bedre valg.

Børs:

Hansen 5 - Ikke veldig travel. Uheldig med retningsendring på målet, men er det likevel tagbart? Finner aldri alternativer for rask igangsetting.

Hedenstad 4 - Fryktelig villig offensivt, og legger ned mange meter. Mangler mye presisjon i innleggene. Faller etter hvert veldig smalt og dypt i forsvar.

Reginiussen 4 - Ikke like dominerende i hodespillet som vi kanskje er vant til mot vanskelige Matti som i tillegg får lov til å hoftesvinge. Ser som alltid litt sketchy ut når han utfordres langs bakken, men han klarer seg. Gjør det enkelt med ball.

Hovland 3 - Veldig nær scoring tidlig. Konstant sikkerhetsrisiko defensivt, og har til sammen rundt 5 avsovninger og stygge glipper som fort kunne ført til baklengs. Matti kjenner Even, og slår opp telt bak ryggen hans. Bra og kontant med ball så lenge han holder det enkelt.

Trondsen 5 - Låser sjappa fullstendig defensivt med sin fart og styrke, og Dønnum søker etter hvert veldig tidlig inn og vekk fra ham. Kommer på overlapp og har en god fot. Blir litt for mye føring av ball framover på backen når løpene går vekk, og mangler litt rutinen til å kjenne igjen de situasjonene tidlig. En stygg tversoverpasning i en slik situasjon.

Zachariassen BB 6 - Involvert i mye av det gjenkjennelige Rosenborg skaper. Klarer til tider å rettvende seg sentralt. Blir utfordret på sin svake side når vi skal forsøke å spille oss fri i trange rom i andre omgang.

Lundemo 6 - Stortrives i første omgang med spillet foran seg, når han får lov til å lukte på brudd og får god tid med ballen. Perlescoring når han endelig får følge på helt opp til boksen. Blir sliten, markert og blir nok en gang utfordret på valg og mobilitet defensivt av innoverkantene til Vålerenga i andre omgang, og trives heller ikke med ballbehandling med dårlig tid. Pluss for mål.

Åsen 4 - Litt interessant kjemi med Ceide i første omgang, med elementer av 'standardspill' mellom indreløper og kant. Dessverre klarer ikke Åsen å ta ordentlig tak i taktstokken, som spilleren i den rollen må, og blir veldig ensidig i spillet sitt. Taper mange dueller, tross upåklagelig innsats.

Helland 3 - For å ta rosen først: han gjør manns jobb i etablert forsvar når Hedenstad trekker inn. Offensivt synes jeg han er et trist skue nå, og står litt i spenn mellom hva han ønsker å gjøre og hva han faktisk evner. Sjanseløs på å utfordre Adekugbe - stort sett. Veldig ofte upresis på enkle ting, og bruker mye tid på å se etter muligheten for å gjøre alt selv. Spilt mye, hoftefeste tidlig.

Islamovic 4 - Han er god og har god oversikt når han spilles i kroppen eller i rom, slik at han kan styre ballen dit han vil, men rett og slett ikke dreven nok i duellspillet når han må krige i lufta. Sliter med å komme seg til muligheter, selv om han ikke har ansvaret for det alene. Faller ut av kampen.

Ceide 5 - Enormt truende en mot en, men mangler som regel den siste lille planen for hvor han egentlig har tenkt seg med ballen, og ender stort sett med en upresis avlevering. Kunne med fordel variert mer med å gå innover tidlig. Blir et monster når han lærer seg å bruke fysikken sin.

Tagseth - Løper og løper, på kryss og tvers av banen. Presser høyt og lavt. Er det meningen? Må ta mer tak i ball.

Børven - Åpner med en del tilkoblingsvansker med nye lagkamerater, men viser etter hvert at han har nese for rom i den rollen. Lukter litt mer scoring allerede i dette innhoppet, selv om vi som lag skaper veldig lite i og rundt boks.

Holse - Vanskelig innhopp på feil side, markerer seg ikke all verden.

Brattbakk - Kom inn til sin debut og viste stor iver, men ikke mye mer enn det.

Henriksen 5 - Sannsynligvis den som brukte mest energi på stadion, konstant lydspor av jaging på spillerne for å holde trøkket oppe. Mangler mottrekk når vi ikke får andre omgang i vårt spor, og det blir mest bytting for å bytte. Burde ha tatt av Helland tidligere uavhengig av Ceides fitness.

Dommer Steen 1 - Jeg tror vi må til enkelte bortekamper i e-cupkvalik på nittitallet for å finne en så gjennomført SKJEV dømming som det Steen presterte her. Det ble etter hvert en 5-6 helt uforståelige, og et større antall billige, frispark utover når vi duellerer på siste tredel, og det virket nesten som dommeren forsøkte å unngå at det oppsto farligheter etter en fysisk duell i feltet til Vålerenga. Billige gule kort til oss (minus Doff) og en helt annen tone mellom dommeren og Vålerenga-spillerne. Har ikke integriteten til å dømme på dette nivået.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24
Page 24 of 24

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2024 RBKweb